Lázaro

Leamok (País Valencià)

Comprar
16 €
Del 17.12.21 al 18.12.21 | 20:00 h

17/18 DESEMBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Durada: 1 hora
Preu: 16 € / 13 €
Espectacle en castellà

MÉS INFORMACIÓ
www.leamok.com

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

Red de Teatros Alternativos

/ “Vaig deixar de tenir amo per ser el puto amo”. Una magnífica adaptació de 'El Lazarillo de Tormes' a ritme de hip-hop.

 

Lázaro comparteix la seva història i la seva litrona. Explica com va canviant d'amo, però els amos del segle XXI no són els mateixos que els del segle XVI. L'espavilat porta el seu amic Marco, músic, per com a mínim explicar-nos les seves penes amb una mica de flow.

Una adaptació lliure del clàssic espanyol El Lazarillo de Tormes, la mateixa història universal que tots coneixem, o quasi.

La companyia Leamok va ser creada a finals del 2019 a Aldaia (València) per Roberto Hoyo i Sofia Zaragoza. Molt influenciada pels moviments culturals més joves, el seu primer projecte ha estat premiat per la Fundació SGAE al Festival de Tardor Russafa Escénica.

L’espectacle arriba de la mà del Circuito de la Red de Teatros Alternativos, que organitza la coordinadora estatal de sales alternatives de la qual el Teatre de l’Aurora forma part.

 

Direcció, dramatúrgia i interpretació: Roberto Hoyo / Productor musical i músic en escena: Marco Ferreira / Assessoria artística: Xavo Giménez / Disseny d’il·luminació: Francisco Javier Giménez Horta / Assessoria de moviment: Luís Meliá / Mirada externa: Luis Carlos Gómez / Vestuari, disseny gràfic i xarxes: Sofía Zaragoza / Assessoria de break dance: Bboy Drinaz / Fotografia i vídeo: David Linuesa

 

Instagram

Divendres
17
des
20:00 h
 
Des de
16 €
Dissabte
18
des
20:00 h
 
Des de
16 €

Si t’agrada aquest espectacle, potser t’interessarà...

Els somnàmbuls
De Llàtzer Garcia
Del 06.11.21 al 07.11.21
Teatre
Qui estigui lliure
De Xavi Buxeda
Del 12.11.21 al 14.11.21
Teatre