Un tal Shakespeare

Marcel Tomàs & Cascai Teatre

Finalitzat
2021-2022
Del dv. 10.12.21 al dg. 12.12.21

10/11/12 DESEMBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora i 30 minuts
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
www.cascai.com

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Torna un dels millors clowns del país per passar pel seu sedàs algunes de les icones de Shakespeare. Riure o no riure, no serà el dilema.

 

Si ets un personatge shakespearià, mil maneres de morir tindràs. Herois, malvats, traïdors, reis i enamorats a parts iguals. Vides creuades i aventures tan reals i tan actuals que no deixen indiferent a ningú. Marcel Tomàs, un pallasso modern que ha perdut el nas vermell, passa pel seu sedàs creatiu algunes de les icones del gran dramaturg.

Un xou hilarant on els protagonistes entren i surten de les escenes com si tinguessin la capacitat de viatjar en el temps. La bogeria d’un clown que fa humor per a adults. Un bufó contemporani amb un discurs corrosiu, crític i distorsionador. El dilema, més que “ser o no ser”, és “riure o no riure”. Tot depèn de tu.

Després de l’èxit de El Comediant, torna a l’Aurora un dels millors clowns del país amb el seu nou espectacle. Marcel Tomàs & Cascai Teatre acumulen més de 20 anys de trajectòria damunt els escenaris havent aconseguit diversos premis, el reconeixement de la crítica i, sobretot, les rialles i els aplaudiments del públic.

 

Creació i direcció: Marcel Tomàs i Susana Lloret / Intèrprets: Marcel Tomàs i Toni Escribano / Veu en off: Txe Arana / Música: Carles Serras (Sr. Mit) / Vestuari: Belmondo / Il·luminació: Gerard Canadell / Producció: Cascai Teatre amb Temporada Alta 2020

 

Instagram

Twitter

Divendres
10
des
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
11
des
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
12
des
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat