Bajau

Ponten Pie

Finalitzat
28.11.21

28 NOVEMBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Diumenge a les 12 h i a les 17:30 h 
Durada: 40 minuts
Edat recomanada: de 3 a 5 anys

Preu: 8 € (adults) / 6 € (infants)
Ubicació: L'ESCORXADOR

MÉS INFORMACIÓ
www.elpetit.cat

AMB EL SUPORT DE

Boca a Boca

Programació Gener/Maig 2022

 

/ El nou espectacle de l’aclamada companyia Ponten Pie que, a través de l’expressivitat i la manipulació de l’aigua, ens submergirà en el seu fascinant univers.

 

Tinc set, tinc la boca seca, vull aigua, vull ser peix, vull ser aigua.

Bajau és un viatge on la versatilitat de l'aigua ens condueix a la creació d'un nou univers, un nou mitjà, on trobar-se amb un mateix, amb els seus orígens i amb allò que realment desitja ser. Una proposta amb l’aigua com a element protagonista, a través d’una posada en escena visual i plena de moviment.

L'espectacle transita per l'imaginari que un nen o nena crea quan desitja ser una cosa que no és, de com aquest desig es converteix en una cosa possible i la seva creença en el joc el fa viure d'una manera increïble l'experiència. Per què viure en la terra si m'he creat en l'aigua?

Una nova edició del festival elPetit, festival internacional d’arts per a la primera infància, arriba a Igualada per mostrar els millors espectacles internacionals per a nens de 0 a 5 anys. Una oportunitat única per gaudir de muntatges i experiències de qualitat pensades pels més petits. Amb un ritual, una durada i una concepció de l’espai diferents. Amb aforaments reduïts, on tot es veu de molt a prop i on tot es viu molt intensament; on hi caben i es barregen tots els llenguatges per fer-nos viatjar a paisatges desconeguts.?

elPetit vol ser un espai on puguem acompanyar els infants, de la mà de les arts escèniques, a desenvolupar l’esperit crític i el sentit comú, en un àmbit de llibertat de pensament, per poder formar part d’una societat cada cop més generosa i solidària.?

 

Idea original, concepció escenografia i direcció: Sergi Ots / Creació: Sergi Ots i Mariona Moya / Vestuari: Marcel Bofill i Nahoko Mahesima / Disseny tècnic: Adrià Pinar / Il·luminació: Sergi Ots, Mariona Moya i Adrià Pinar / Música: Joel Condal i Marcel Fabregat (Eslàstica) / Construcció escenografia: Carles Piera / Construcció atrezzo: Jordi Dorado i NAFKA / Intèrprets: Natàlia Méndez i Borja Nieto / Producció: Ponten Pie / Gestió: La Destil·leria

 

Instagram

Twitter

Diumenge
28
nov
12:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
Diumenge
28
nov
17:30 h
 
Des de
8 €
Finalitzat