Natanam

Da.te Danza (Andalusia)

Finalitzat
2021-2022
ds. 27.11.21

27 NOVEMBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dissabte a les 12 h i a les 17:30 h 
Durada: 35 minuts + 15 minuts d'intervenció amb el públic
Edat recomanada: de 6 mesos a 5 anys

Preu: 8 € (adults) / 6 € (infants)

MÉS INFORMACIÓ
www.elpetit.cat

AMB EL SUPORT DE

Boca a Boca

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Un muntatge poètic, delicat, divertit i visualment molt atractiu de la prestigiosa companyia Da.Te Danza.

 

La companyia Da.Te Danza presenta Natanam, un espectacle de dansa contemporània per als més petits de casa, una creació que juga amb la construcció i deconstrucció constant de l’escena i els elements que la conformen.

Dos intèrprets, amics i còmplices es troben en una sala de jocs i descobreixen que hi ha aigua, foc, vent i terra ordenats i a la seva disposició. Un espai per jugar pot ser la platja, el desert, el mar. I també, quan estem sols, poden ser molts móns.

Guardonat amb el Premi FETEN 2021 a l’apropament de la dansa a la primera infància, Natanam és una metàfora del desarrelament i una reflexió sobre la capacitat que té l’ésser humà per començar de nou a la recerca de la felicitat.

Una nova edició del festival elPetit, festival internacional d’arts per a la primera infància, arriba a Igualada per mostrar els millors espectacles internacionals per a nens de 0 a 5 anys. Una oportunitat única per gaudir de muntatges i experiències de qualitat pensades pels més petits. Amb un ritual, una durada i una concepció de l’espai diferents. Amb aforaments reduïts, on tot es veu de molt a prop i on tot es viu molt intensament; on hi caben i es barregen tots els llenguatges per fer-nos viatjar a paisatges desconeguts.?

elPetit vol ser un espai on puguem acompanyar els infants, de la mà de les arts escèniques, a desenvolupar l’esperit crític i el sentit comú, en un àmbit de llibertat de pensament, per poder formar part d’una societat cada cop més generosa i solidària.?

 

Direcció i coreografia: Omar Meza / Assessorament: Concha Villarrubia / Dramatúrgia: Lola Fernández de Sevilla / Intèrprets: Raúl Durán i Maria José Casado / Intèrprets en creació: María José Casado, Gonzalo Moreno i Raúl Durán / Música: Jesús Fernández i David Campodarve / Il·luminació: Aitor Palomo Prieto / Assessorament espai escènic: Víctor Borrego / Realització i attrezzo: Manu Sinkeli / Vestuari: Laura León 

 

Instagram

Twitter

Dissabte
27
nov
12:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
Dissabte
27
nov
17:30 h
 
Des de
8 €
Finalitzat