Iam, en alguna ocasió

Carles Viarnès i Glòria Ros

Finalitzat
Del 23.10.21 al 24.10.21

23/24 OCTUBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 55 minuts
Preu: 16 € / 13 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de dissabte

Compartir

Descarrega't la Programació Octubre/Desembre 2022

 

/ El pianista i compositor Carles Viarnès i la ballarina Glòria Ros conflueixen a l’escenari per primera vegada en un diàleg visceral entre música i dansa. 

 

La dansa de Glòria Ros i la música de Carles Viarnès conflueixen per primera vegada a l’escenari en un diàleg entre dos universos que avança entre la resistència i la rendició a l’altre i a l’ara.  

Musicalment, el projecte beu de l’EP “Iam”, un nou treball que Viarnès publicarà aquesta tardor. Partint de la desconstrucció del seu darrer disc, “Nun” (2019), el pianista ha aïllat i recontextualitzat les seves peces amb la participació del músic experimental Oriol Solé. El títol és, de nou, una paraula manllevada de l’esperanto. Si “Nun” significava “Ara”, “Iam” es podria traduir com “en alguna ocasió”. Tot allò que a “Nun” es materialitzava, esdevé a “Iam” una nebulosa.  

A l'escenari, so i moviment tensen els extrems de l’equilibri que els uneix, s’empenyen i es retenen en la temptació d’abandonar-lo. Aquí ens guien les impressions, el sisè sentit. Tot esdevé borrós, el cos és ara dens, ara volàtil, i les idees queden suspeses en l’aire. 

 

Pianista: Carles Viarnès / Ballarina: Glòria Ros

Dissabte
23
oct
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
24
oct
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat