Pretext: Salomé (Escena 1)

Miques. Microteatre fora de l'Aurora

Finalitzat
Del 24.08.21 al 26.08.21 | 18:00 h

24/25/26 AGOST A les 18 h, en diversos espais de la ciutat

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Un recorregut sorpresa per quatre espais de la ciutat (distància màxima de 5 minuts caminant entre espais)
Quan compris l’entrada t’enviarem totes les instruccions i els horaris per correu electrònic i per Whatsapp
Amb aforament limitat i totes les mesures sanitàries

PREU I COMPRA D'ENTRADES
Preu únic de 20 euros que inclou quatre espectacles i una consumició
Compra d’entrades únicament en línia a partir del dilluns 26 de juliol

MÉS INFORMACIÓ
Programa de mà

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

La Lenta

Boca a boca

 

Una adaptació de 'Xiques'. Tres espectacles curts creats per artistes de l'Anoia i un concert final. En diversos espais sorpresa de la ciutat.

 

Un homenatge a la mítica companyia igualadina Teatre en Trànsit. 35 anys després de l’estrena de Pretext: Salomé, el 5 d’abril de 1986, a la discoteca QUE d’Argençola, Miques oferirà la primera escena d’aquesta farsa dramàtica, protagonitzada per Sarah Bernhardt i Òscar Wilde. Una obra escrita per Jaume Aroles Regordosa que va guanyar el Premi Margarida Xirgu de Teatre el 1985, guardó convocat per Òmnium Cultural.

 

Autor: Jaume Arolas Regordosa / Direcció: Joan Arqué Solà / Intèrprets: Montse Pelfort Valentí Joan Valentí Cortès "Nan" 

 

MIQUES. Microteatre fora de l'Aurora

Una adaptació de ‘Xiques’. Una innovadora proposta de microteatre que compta amb tres espectacles de 15 minuts i amb un concert final. Obres creades expressament per l’ocasió per una desena d’artistes locals i comarcals de diferents disciplines i que es representaran en diversos espais de la ciutat per la Festa Major d’Igualada, el dimarts 24, el dimecres 25 i el dijous 26 d’agost. 

Miques, és una projecte del Teatre de l’Aurora que comptarà amb la participació Joan Arqué Solà, Adrià Bonjoch Ollé, Marc Marquez Puigrrodón, Pep Massana Closa, Montse Pelfort Valentí, Cristina Queraltó Cosme, Biel Rossell Pelfort, Martí Rossell Pelfort, Mariona Roset Farrés, Joan Valentí Cortès i Soles Velázquez Montané.

 

Instagram

Twitter

Dimarts
24
ago
18:00 h
 
Finalitzat
Dimecres
25
ago
18:00 h
 
Finalitzat
Dijous
26
ago
18:00 h
 
Finalitzat