Ramon

Eòlia I+D i FFMM

Finalitzat
Del 08.05.21 al 09.05.21

08/09 MAIG Dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 25 minuts
Preu: 16 € / 13 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de dissabte

AMB EL SUPORT DE

Premi BBVA de Teatre

Programació Gener/Maig 2022

 

Un brillant monòleg sobre la por al compromís, els límits de la llibertat i la impossibilitat d'aturar el pas del temps. Premi de la Crítica 2019 al millor text teatral.

 

El Ramon s’acaba de separar de la Patri i, mentre busca pis, s’instal·la a l’habitació d’adolescent de casa dels seus pares. Allà retroba la guitarra, la bicicleta estàtica i tot de cassettes que el transporten als anys 90.

Des de la seguretat de la seva habitació, rememora el seu passat, però el que no s’imagina és que, en el present més immediat, la seva vida està a punt de canviar i convertir-se en una autèntica muntanya russa.

Ramon, de Mar Monegal i amb la interpretació de Francesc Ferrer, ha guanyat el Premi de la Crítica 2019 al millor text teatral, ha estat finalista del Premi Butaca 2019 al millor text teatral i ha rebut múltiples nominacions en altres categories dels Premis de la Crítica i els Premis Teatre Barcelona 2019. L’espectacle ha merescut ser un dels quatre finalistes del Premi BBVA de Teatre 2021, en el qual col·labora per segona vegada el Teatre de l’Aurora.

 

Autora i directora: Mar Monegal / Actor i músic: Francesc Ferrer / Escenografia: Anna Tantull / Dramatúrgia de les projeccions: Josep Galindo / Disseny de llum: Conchita Pons / Audiovisuals: Toni Roura / Vestuari i atrezzo: Mar Monegal / Cap tècnic gira: Eric Rufo / Fotografies: MW Fotografia / Producció: Eòlia I+D FFMM / Distribució: Josep Galindo

Dissabte
08
mai
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
09
mai
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat