Temps Viscut

Rèquiem de Mozart

Finalitzat
divendres, 4 de juny | 20:00 h

CICLE * MÚSICA DE PRIMERA FILA

04 JUNY Divendres a les 20 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora
Preu: 12 € / 10 €

MÉS INFORMACIÓ
www.ecmmigualada.cat

CONCERT ORGANITZAT AMB

Compartir

El Quartet Indiano de corda i la ballarina Aina Lanas s’uneixen en un potent Rèquiem de Mozart expressat amb tota la força i delicadesa de la dansa.

 

Peter Lichtenthal, contemporani de Mozart, va fer un arranjament del Rèquiem per a quartet de corda. L’obra adquireix amb aquesta formació un caràcter més íntim però sense perdre la força que la caracteritza. El temor, la súplica, l’angoixa, el pànic, la humilitat, la lloança i la ira. Tots els sentiments que experimentem davant la mort es veuen expressats en aquest espectacle amb la força i delicadesa de la dansa.

El Quartet Indiano de Corda és un grup de cambra que, des dels seus inicis, ha treballat les arts de forma interdisciplinar. Han col·laborat amb artistes plàstics com Arian Morera a l'espectacle Micro-Macro, Nona Umbert a Oximoron i amb Teatre Nu a D'Un Quixot, entre d'altres. A Temps Viscut s’uneixen amb la ballarina Aina Lanas amb una gran experiència en dansa contemporània, i amb l’escenògraf Jordi Rotés. El concert s’emmarca en el Cicle de Concerts de Professorat de l’Escola/Conservatori Municipal de Música d’Igualada en què participa de nou el Teatre de l’Aurora.

 

Violins: Gabriel Coll i Quim Giménez / Viola: Jordi M. Macaya / Violoncel: Toni Cabanes / Ballarina i coreògrafa: Aina Lanas / Espai escènic, il·luminació i escenografia: Jordi Rotés

 

Instagram

Divendres
04
jun
20:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat