La farmaciola del malalt imaginari

Terra Teatre

Finalitzat
Del 26.02.21 al 28.02.21

26/27/28 FEBRER Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 30 minuts
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
www.terrateatre.cat

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Una adaptació de El malalt imaginari de Molière dirigida per Marc Hervàs i interpretada per Jordi Hervàs i Fina López. Una comèdia futurista on la ciència ha assolit la meravellosa fita de la immortalitat.

 

El director igualadí Marc Hervàs escriu i dirigeix una adaptació de El malalt imaginari de Molière. Any 2.043. Som en un futur imaginari on sembla que les relacions afectives i familiars, en comptes d'haver-se modernitzat i millorat, han tirat enrere en el temps. En aquest futur la gent sembla més superficial i abarrocada que mai. Això sí, la tecnologia i la ciència han seguit avançant fins aconseguir una meravellosa fita: la immortalitat. Una immortalitat que, d’altra banda, només la podran pagar la gent extremadament rica i viure, per sempre, sense por a la malaltia i la mort.

Serafí, el personatge principal d’aquesta comèdia escrita i dirigida per l’igualadí Marc Hervàs, fa un viatge des de la felicitat i el benestar fins a la confrontació directe amb la malaltia i la mort. Òbviament, no és un viatge real sinó que és un viatge a l’interior del seu cervell que es descontrola a causa de la ingesta sense control de medicaments. El nostre Malalt Imaginari haurà d'enfrontar-se a la temuda mort. Gràcies a la gent que se l'estima de debò, descobrirà l'antiga medicina que necessita el seu cas: reconèixer que l'únic camí de la vida és el camí de l’amor.

 

Direcció i dramatúrgia: Marc Hervàs / Intèrprets: Mariona Tuset, Fina López, Elena Codó i Jordi Hervàs / Construcció de titelles: Martí Doy / Escenografia: Anna Alcubierre / Producció i vendes: Terra Teatre

 

Instagram

Twitter

Divendres
26
feb
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
27
feb
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
28
feb
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat