El bon policia

Amb Ricard Farré i Arnau Puig

Finalitzat
Del 06.02.21 al 07.02.21

06/07 FEBRER Dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
www.elmalda.cat

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de dissabte

Ricard Farré i Arnau Puig adapten aquesta divertida història de Santiago Rusiñol sobre dos amics en temps de crisi. Una comèdia afilada, delirant i desconeguda d’un dels grans mestres del nostre patrimoni teatral.

 

El bon policia és una afilada comèdia de Santiago Rusiñol que en la seva estrena l’any 1905 va provocar un gran enrenou de crítica i no va deixar indiferent al públic de l’època. 115 anys després, la història de supervivència de dos amics en un temps (també) de crisi, l’amor i un seguit d’embolics hilarants tornaran a posar en evidència els prejudicis socials, la repressió i l’arbitrarietat de la justícia. En un joc que trenca totes les convencions, només dos actors interpreten tots els personatges de l’auca convidant a l’espectador a riure plegats del món que ens ha tocat viure.

Ricard Farré i Arnau Puig presenten El bon policia al Teatre de l’Aurora abans d’estrenar-se al teatre El Maldà de Barcelona. L’espectacle és una producció del mateix Maldà, que ja ha visitat anteriorment l’Aurora amb espectacles tan aplaudits com Les dones sàvies.

 

Intèrprets: Ricard Farré i Arnau Puig / Autor: Santiago Rusiñol / Música: Joel Riu / Producció: Marina Marcos / El Maldà / Ajudant direcció i producció: Montse Farrarons / Versió i dramatúrgia: Ricard Farré i Arnau Puig / Escenografia: Enric Romaní / Il·luminació: Adrià Aubert / Fotografia: Sílvia Poch / Premsa: Ester Cànovas

 

Instagram

Twitter

Dissabte
06
feb
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
07
feb
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat