Kohlhaas

Riccardo Rigamonti - NadaDeLirios (Madrid)

Finalitzat
Del 15.01.21 al 17.01.21

15/16/17 GENER Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 15 minuts
Preu: 16 € / 13 €
Espectacle en castellà

MÉS INFORMACIÓ
Facebook de la companyia

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

CIRCUITO DE LA RED DE TEATROS ALTERNATIVOS

Red de Teatros Alternativos

Un actor amb només una cadira a l’escenari aconsegueix transportar a l’espectador a un món de batalles, soldats i cavalls amb una interpretació magistral.

 

Kohlhaas, amb una brillant interpretació de l’actor italià Riccardo Rigamonti, narra la història d'un criador de cavalls víctima de la prepotència i de la corrupció i ens mostra com la injustícia pot dur a un home conservador i respectuós amb la llei, a convertir-se en un temible bandoler. Un noble sense escrúpols arrabasa al criador els seus dos millors cavalls. Kohlhaas intenta recuperar-los per la via legal, però quan les lleis reconegudes pels homes li fallen, busca una altra manera de fer justícia. Durant els 80 minuts de funció, Rigamonti adopta la personalitat d’una desena de personatges, amb una brutal capacitat gestual i una intensitat dramàtica i emocional, única.

Michael Kohlhaas és per a molts l'obra més representativa d’Heinrich Von Kleist, principal escriptor dramàtic del romanticisme alemany. En aquest emblemàtic text, l'autor se submergeix en el teixit de l'existència humana, construint una inquietant paràbola sobre la impossibilitat d'assolir el desig de justícia. Marc Baliani i Rem Rostagno adapten el relat al teatre i com en una novel·la és el narrador qui guia al públic a través dels esdeveniments i dóna vida als personatges. Sense escenografia ni música, tota la força del relat viu al cos i a la veu de l'intèrpret. El text definitiu de l'obra s'ha cristal·litzat gràcies a milers d'actuacions a Itàlia i a tot el món, consagrant a Marc Baliani com un dels inventors del "Teatro di Narrazione" a Itàlia i a l'espectacle Kohlhaas com un exemple irrepetible de aquest gènere.

Kohlhaas arriba de la mà del Circuito de la Red de Teatros Alternativos, que organitza la coordinadora estatal de sales alternatives de la qual el Teatre de l’Aurora en forma part. 

 

Autors: Marco Baliani i Remo Rostagno, basada en la novel·la Michael Kohlhaas de H. Von Kleist / Traducció: Beatriz Castellary / Direcció: María Gómez / Intèrpret: Riccardo Rigamonti / Il·luminació: Magdalena Broto / Producció: NadaDeLirios / Distribució: Sketch Eventos

 

Instagram

Divendres
15
gen
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
16
gen
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
17
gen
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat