Kl'aa, la teva cançó

Inspira Teatre

Finalitzat
29.11.20

EL MÉS PETIT DE TOTS * 16È FESTIVAL INTERNACIONAL D'ARTS ESCÈNIQUES PER ALS MÉS PETITS (0-5)

29 NOVEMBRE Diumenge a les 12 h i a les 17:30 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Edat recomanada: de 0 a 5 anys
Durada: 35 minuts
Preu: 8 € (adults) / 6 € (nens)

MÉS INFORMACIÓ
www.inspirateatre.com
www.elmespetitdetots.cat

AMB EL SUPORT DE

Boca a Boca

Un meravellós viatge musical per descobrir el món. Una experiència visual a través de la veu i la cançó.

 

A poc a poc surto del niu, on soc? Qui soc? Amb cada so i amb cada pas em vaig fent més jo, em vaig construint i alhora puc mirar-te més a tu i als altres. Amb la brúixola de la curiositat em vaig allunyant de casa per descobrir nous indrets, noves aventures i fer el meu camí, la meva cançó. La cançó que em fa ser qui soc.

Kl’aa, la teva cançó és un viatge musical per la descoberta del món. És una experiència visual i sonora que reivindica la veu com a fonament de la presència humana, com a vehicle d’identitat.

Inspira Teatre ha participat en diverses fires i festivals. Els seus pilars són la música, el teatre i el moviment. La companyia ha buscat sempre ser propera als nens i nenes per estar al servei del seu “estar creixent” i intentar despertar i estimular el ciutadà somiador que són. Kl’aa, la teva cançó és el seu primer espectacle sense text que ha rebut el Premi Feten 2020 al Millor espectacle per la Petita Infància.

Una nova edició del festival El Més Petit de Tots arriba a Igualada per mostrar els millors espectacles internacionals per a nens de 0 a 5 anys. Una oportunitat única per gaudir de muntatges i experiències de qualitat pensades pels més petits. Amb un ritual, una durada i una concepció de l’espai diferents. Amb aforaments reduïts, on tot es veu de molt a prop i on tot es viu molt intensament; on hi caben i es barregen tots els llenguatges per fer-nos viatjar a paisatges desconeguts.

El Més Petit de Tots vol ser un espai on puguem acompanyar els infants, de la mà de les arts escèniques, a desenvolupar l’esperit crític i el sentit comú, en un àmbit de llibertat de pensament, per poder formar part d’una societat cada cop més generosa i solidària.

 

Intèrprets: Laia Piró, Neus Umbert i Esther Westermeyer / Direcció: Clàudia Moreso / Direcció musical i composició: Viv Manning / Escenografia: Martí Doy / Disseny de llums i tècnic so: Guillem Bonfill / Espai sonor: Àlex Cabrer / Disseny gràfic: Laia Carrera / Fotografia: Martí Mira i Ana Zaragoza / Vídeo: Ricardo Salas / Producció: Inspira Teatre

 

Instagram

Twitter

Diumenge
29
nov
12:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
Diumenge
29
nov
17:30 h
 
Des de
8 €
Finalitzat