Hem modificat els horaris d’algunes de les funcions previstes pels propers quinze dies per tal d’ajustar-nos a les noves mesures anunciades pel Govern de la Generalitat de Catalunya. Els nous horaris de la programació són:

Temps Viscut, divendres 30 d'octubre a les 20 h
Molotov, dissabte 31 d'octubre a les 20 h
La farmaciola del malalt imaginari, divendres 6 de novembre a les 20 h
La farmaciola del malalt imaginari, dissabte 7 de novembre a les 20 h

Les funcions de Molotov i La farmaciola del malalt imaginari previstes per diumenge es mantindran a les 19 h.

×

Denarius World

PuntMoc

Comprar
16 €
Del 18.12.20 al 20.12.20

18/19/20 DESEMBRE Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
www.puntmoc.com
Facebook de la companyia

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Denarius World
Denarius World
Denarius World
Denarius World
Denarius World
Denarius World
Denarius World
Denarius World

6 històries i més de 80 personatges amb només 3 actors. PuntMoc escenifica a través de l’humor absurd i de manera descarada i divertida, la societat capitalista en què vivim.

 

Denarius és el nom de la moneda romana de plata que es va convertir en la base d’un sistema monetari molt innovador per l’època. Ràpidament aquest sistema va provocar que la societat s’orientés només cap als diners, disposada a ser abatuda i conquistada, per acabar convertint-se en l’actual “societat capitalista benestant”. La companyia PuntMoc s’ha basat en aquesta realitat per crear Denarius World, un espectacle que escenifica a través de l’humor absurd i de manera descarada i divertida els problemes d’aquest model social. Consideren que la manera com veiem el món està feta per ignorar una realitat injusta i intolerable. Així, amb la innocència que els caracteritza, han creat un joc corporal delirant en un món on tot és veloç, instantani i eficient.

PuntMoc està formada per l’Hèctor, el Juli i el Guillem, els tres germans Boada Ferrer. Des del 2001 dediquen els seus esforços a l’exploració del llenguatge més intrínsec de l’ésser humà, com també a la recerca d’allò més genuí dins nostre, que mostren a través del registre del clown i l’humor absurd. Amb una llarga i exitosa trajectòria internacional, la companyia ha actuat a Espanya, Itàlia, França, Suïssa, Portugal i Corea del Sud entre d’altres i ha rebut una desena de premis.

 

Idea, guió i interpretació: PuntMoc / Direcció: Valentina Temussi i Oscar Valsecchi / Intèrprets: Guillem Boada, Juli Boada i Héctor Boada / Vestuari: Gala Garriga i Carlota Masvidal / Il·luminació: Mateo Martínez / Disseny gràfic: Marta Pau i Videsign.tk. / Projecte Pedagògic: Lucia de la Guía / Management: Lucie Lafleur

 

Instagram

Twitter

Divendres
18
des
21:00 h
 
Des de
16 €
Dissabte
19
des
21:00 h
 
Des de
16 €
Diumenge
20
des
19:00 h
 
Des de
16 €

Si t’agrada aquest espectacle, potser t’interessarà...

La farmaciola del malalt imaginari
Terra Teatre
Del 06.11.20 al 08.11.20
Teatre
Molotov
De David Pintó i Joan Valentí
Del 23.10.20 al 01.11.20
Teatre
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR