Denarius World

PuntMoc

Finalitzat
Del 18.12.20 al 20.12.20

18/19/20 DESEMBRE Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
www.puntmoc.com
Facebook de la companyia

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

6 històries i més de 80 personatges amb només 3 actors. PuntMoc escenifica a través de l’humor absurd i de manera descarada i divertida, la societat capitalista en què vivim.

 

Denarius és el nom de la moneda romana de plata que es va convertir en la base d’un sistema monetari molt innovador per l’època. Ràpidament aquest sistema va provocar que la societat s’orientés només cap als diners, disposada a ser abatuda i conquistada, per acabar convertint-se en l’actual “societat capitalista benestant”. La companyia PuntMoc s’ha basat en aquesta realitat per crear Denarius World, un espectacle que escenifica a través de l’humor absurd i de manera descarada i divertida els problemes d’aquest model social. Consideren que la manera com veiem el món està feta per ignorar una realitat injusta i intolerable. Així, amb la innocència que els caracteritza, han creat un joc corporal delirant en un món on tot és veloç, instantani i eficient.

PuntMoc està formada per l’Hèctor, el Juli i el Guillem, els tres germans Boada Ferrer. Des del 2001 dediquen els seus esforços a l’exploració del llenguatge més intrínsec de l’ésser humà, com també a la recerca d’allò més genuí dins nostre, que mostren a través del registre del clown i l’humor absurd. Amb una llarga i exitosa trajectòria internacional, la companyia ha actuat a Espanya, Itàlia, França, Suïssa, Portugal i Corea del Sud entre d’altres i ha rebut una desena de premis.

 

Idea, guió i interpretació: PuntMoc / Direcció: Valentina Temussi i Oscar Valsecchi / Intèrprets: Guillem Boada, Juli Boada i Héctor Boada / Vestuari: Gala Garriga i Carlota Masvidal / Il·luminació: Mateo Martínez / Disseny gràfic: Marta Pau i Videsign.tk. / Projecte Pedagògic: Lucia de la Guía / Management: Lucie Lafleur

 

Instagram

Twitter

Divendres
18
des
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
19
des
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
20
des
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat