La Tresquera

Cia. La Remeiera

Finalitzat
Del 11.12.20 al 13.12.20

11/12/13 DESEMBRE Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 55 minuts
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
www.laremeiera.cat

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Un espectacle íntim, directe i alliberador que tracta amb delicadesa els abusos infantils dins del nucli familiar. Amb la coneguda actriu tousenca Mònica Torra.

 

Com madura una persona que ha patit abusos durant la infància? Com i des d’on aprèn a relacionar-se? Com es viu la relació amb la família de sang? A partir de la intenció i no pas des de l'evidència La Tresquera tracta els abusos infantils dins del nucli familiar, de quina manera són viscuts des de la infància i com sovint es viuen en soledat.

Dues germanes es retroben passats els anys per tancar una etapa de les seves vides i alliberar-se del secret que han arrossegat al llarg dels anys. La trobada esdevé una tresquera que les transforma i les ajuda a afrontar un nou futur alliberades del pes de la infantesa. A mig camí entre el drama i la comèdia, les dues dones reviuran moments del passat que interpel·laran la pròpia experiència de l’espectador.

La companyia anoienca La Remeiera, formada per Helena Fernández i Mònica Torra, porten a escena una temàtica complexa amb l’objectiu d’aportar conclusions, manifestar-ne l’existència i poder trobar espais de diàleg constructiu.

 

Text: Helena Fernández / Dramatúrgia: La Remeiera / Intèrprets: Mònica Torra i Helena Fernández / Direcció: Francesc Mas / Música original: Mònica Torra / Cançons: Eduard Canimas / Espai i vestuari: La Remeiera / Producció: La Remeiera

 

Instagram

Divendres
11
des
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
12
des
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
13
des
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat