...I les idees volen

Animal Religion

Finalitzat
28.11.20

EL MÉS PETIT DE TOTS * 16È FESTIVAL INTERNACIONAL D'ARTS ESCÈNIQUES PER ALS MÉS PETITS (0-5)

28 NOVEMBRE Dissabte a les 12 h i a les 17:30 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Edat recomanada: de 2 a 5 anys
Durada: 30 minuts
Preu: 8 € (adults) / 6 € (nens)

MÉS INFORMACIÓ
www.animalreligion.com
www.elmespetitdetots.cat

AMB EL SUPORT DE

Boca a Boca

Un atractiu espectacle de circ contemporani amb acrobàcies, humor, joc, llum i música.

 

Tro.
Busca tro.
I qui tro, busca qui.
I qui.
I qui bus.
I qui busca… troba.

Un espai circular i buit. Un cos, un micròfon, altaveus, focus i línies de llums protagonitzen aquest espectacle de circ contemporani. A través del gest, el so, la mirada o el tacte es convida el públic a participar en aquest viatge ple d’acrobàcia, humor, joc, llum i música. ...I les idees volen és un espectacle fresc on pocs objectes tenen molt de pes i petites accions creixen fins a esdevenir escenes intenses, divertides i plenes de complicitat per enlairar-se amb el públic.

Animal Religion treballa per innovar el circ i buscar-hi nous mitjans d’expressió. Des de l’inici de les seves creacions comparteix un espai on la llum, el cos i el so o la música emergeixen simultàniament creant una identitat pròpia.

Una nova edició del festival El Més Petit de Tots arriba a Igualada per mostrar els millors espectacles internacionals per a nens de 0 a 5 anys. Una oportunitat única per gaudir de muntatges i experiències de qualitat pensades pels més petits. Amb un ritual, una durada i una concepció de l’espai diferents. Amb aforaments reduïts, on tot es veu de molt a prop i on tot es viu molt intensament; on hi caben i es barregen tots els llenguatges per fer-nos viatjar a paisatges desconeguts.

El Més Petit de Tots vol ser un espai on puguem acompanyar els infants, de la mà de les arts escèniques, a desenvolupar l’esperit crític i el sentit comú, en un àmbit de llibertat de pensament, per poder formar part d’una societat cada cop més generosa i solidària.

 

Creació i interpretació: Quim Giron, Joana Serra i Joan Cot Ros / Producció: Animal Religion / Producció administrativa: El Climamola / Distribució i gires: Imaginart / Petit on tour / Coproduït per Festival El Més Petit de Tots i Mercat de les Flors / Amb la col·laboració de: Centre de Creació Can Gassol de Mataró

 

Instagram

Twitter

Dissabte
28
nov
12:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
Dissabte
28
nov
17:30 h
 
Des de
8 €
Finalitzat