La lleugeresa i altres cançons

Teatre Nu

Suspès
Del 13.11.20 al 15.11.20

13/14/15 NOVEMBRE Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
Pàgina web de la companyia
Facebook de la companyia

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Aida Oset actua, canta, toca la guitarra i fa de dj. en un recital en homenatge a les infermeres. Una obra escrita i dirigida pel conegut actor Ivan Benet i produïda per la companyia anoienca Teatre Nu.

 

Una infermera ha hagut de deixar la feina: tancada a casa seva es mira al mirall i no es reconeix. Reconstrueix els fets en forma de monòleg interior. A través de les cançons alleugerirà la seva condició d’animal hipermodern. Un thriller musical. Què va passar el dia D a l’hora H?

Es pot fer un espectacle a partir de l’obra d’un filòsof? Poden les idees crear acció, música i imatges? Els autors Ivan Benet i Víctor Borràs s’han impregnat del pensament filosòfic del sociòleg francès Gilles Lipovetsky per afrontar el concepte “lleugeresa”, que ens remet a la superficialitat, la inconstància, la inestabilitat, la insubstancialitat, allò flotant i canviant.

La lleugeresa i altres cançons és una producció de la companyia anoienca Teatre Nu i el debut del conegut Ivan Benet com a director. Una obra a mig camí entre el monòleg interior i un musical al més pur estil David Lynch. Un recital interpretatiu on la polifacètica Aida Oset canta, toca la guitarra elèctrica, punxa i juga amb la precisió del moviment i la dansa contemporània.

 

Text: Ivan Benet i Víctor Borràs / Direcció: Ivan Benet / Intèrpret: Aida Oset / Música original: Aida Oset / Escenografia: Clàudia Vilà / Disseny de llums: Ganecha Gil Gràcia / Vestuari: Maria Armengol / Disseny de so: Guillem Llotje / Músics de “Don’t ask me why”: Pablo Yupton, Roger Giménez i Pablo Campos / Ajudant de direcció: Víctor Borràs / Producció executiva: Maria Hervàs / Producció: La Casa del Teatre Nu / Comunicació: Gerard Palomas / Fotografia: Carla Oset / Agraïments: Mireia Aixalà, Cristina Genebat, Julio Manrique, Francesc Mas, Anna Oset, Montse Pelfort, Sergi Pompermayer, Xavi Ricart, Cia del Príncep Totilau i Família Tresserra i Pi.

 

Instagram

Twitter

Divendres
13
nov
21:00 h
 
Des de
16 €
Suspès
Dissabte
14
nov
21:00 h
 
Des de
16 €
Suspès
Diumenge
15
nov
19:00 h
 
Des de
16 €
Suspès