Hem modificat els horaris d’algunes de les funcions previstes pels propers quinze dies per tal d’ajustar-nos a les noves mesures anunciades pel Govern de la Generalitat de Catalunya. Els nous horaris de la programació són:

Temps Viscut, divendres 30 d'octubre a les 20 h
Molotov, dissabte 31 d'octubre a les 20 h
La farmaciola del malalt imaginari, divendres 6 de novembre a les 20 h
La farmaciola del malalt imaginari, dissabte 7 de novembre a les 20 h

Les funcions de Molotov i La farmaciola del malalt imaginari previstes per diumenge es mantindran a les 19 h.

×

La lleugeresa i altres cançons

Teatre Nu

Comprar
16 €
Del 13.11.20 al 15.11.20

13/14/15 NOVEMBRE Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
Pàgina web de la companyia
Facebook de la companyia

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

La lleugeresa i altres cançons
La lleugeresa i altres cançons
La lleugeresa i altres cançons
La lleugeresa i altres cançons
La lleugeresa i altres cançons
La lleugeresa i altres cançons

Aida Oset actua, canta, toca la guitarra i fa de dj. en un recital en homenatge a les infermeres. Una obra escrita i dirigida pel conegut actor Ivan Benet i produïda per la companyia anoienca Teatre Nu.

 

Una infermera ha hagut de deixar la feina: tancada a casa seva es mira al mirall i no es reconeix. Reconstrueix els fets en forma de monòleg interior. A través de les cançons alleugerirà la seva condició d’animal hipermodern. Un thriller musical. Què va passar el dia D a l’hora H?

Es pot fer un espectacle a partir de l’obra d’un filòsof? Poden les idees crear acció, música i imatges? Els autors Ivan Benet i Víctor Borràs s’han impregnat del pensament filosòfic del sociòleg francès Gilles Lipovetsky per afrontar el concepte “lleugeresa”, que ens remet a la superficialitat, la inconstància, la inestabilitat, la insubstancialitat, allò flotant i canviant.

La lleugeresa i altres cançons és una producció de la companyia anoienca Teatre Nu i el debut del conegut Ivan Benet com a director. Una obra a mig camí entre el monòleg interior i un musical al més pur estil David Lynch. Un recital interpretatiu on la polifacètica Aida Oset canta, toca la guitarra elèctrica, punxa i juga amb la precisió del moviment i la dansa contemporània.

 

Text: Ivan Benet i Víctor Borràs / Direcció: Ivan Benet / Intèrpret: Aida Oset / Música original: Aida Oset / Escenografia: Clàudia Vilà / Disseny de llums: Ganecha Gil Gràcia / Vestuari: Maria Armengol / Disseny de so: Guillem Llotje / Músics de “Don’t ask me why”: Pablo Yupton, Roger Giménez i Pablo Campos / Ajudant de direcció: Víctor Borràs / Producció executiva: Maria Hervàs / Producció: La Casa del Teatre Nu / Comunicació: Gerard Palomas / Fotografia: Carla Oset / Agraïments: Mireia Aixalà, Cristina Genebat, Julio Manrique, Francesc Mas, Anna Oset, Montse Pelfort, Sergi Pompermayer, Xavi Ricart, Cia del Príncep Totilau i Família Tresserra i Pi.

 

Instagram

Twitter

Divendres
13
nov
21:00 h
 
Des de
16 €
Dissabte
14
nov
21:00 h
 
Des de
16 €
Diumenge
15
nov
19:00 h
 
Des de
16 €

Si t’agrada aquest espectacle, potser t’interessarà...

La farmaciola del malalt imaginari
Terra Teatre
Del 06.11.20 al 08.11.20
Teatre
La Tresquera
Cia. La Remeiera
Del 11.12.20 al 13.12.20
Teatre
Molotov
De David Pintó i Joan Valentí
Del 23.10.20 al 01.11.20
Teatre
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR