La farmaciola del malalt imaginari

Terra Teatre

Suspès
Del 06.11.20 al 08.11.20

06/07/08 NOVEMBRE Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 30 minuts
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
www.terrateatre.cat

Facebook de la companyia

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Una adaptació de El malalt imaginari de Molière dirigida per Marc Hervàs i interpretada per Jordi Hervàs i Fina López. Una comèdia futurista on la ciència ha assolit la meravellosa fita de la immortalitat.

 

El director igualadí Marc Hervàs escriu i dirigeix una adaptació de El malalt imaginari de Molière. Any 2.043. Som en un futur imaginari on sembla que les relacions afectives i familiars, en comptes d'haver-se modernitzat i millorat, han tirat enrere en el temps. En aquest futur la gent sembla més superficial i abarrocada que mai. Això sí, la tecnologia i la ciència han seguit avançant fins aconseguir una meravellosa fita: la immortalitat. Una immortalitat que, d’altra banda, només la podran pagar la gent extremadament rica i viure, per sempre, sense por a la malaltia i la mort.

Serafí, el personatge principal d’aquesta comèdia escrita i dirigida per l’igualadí Marc Hervàs, fa un viatge des de la felicitat i el benestar fins a la confrontació directe amb la malaltia i la mort. Òbviament, no és un viatge real sinó que és un viatge a l’interior del seu cervell que es descontrola a causa de la ingesta sense control de medicaments. El nostre Malalt Imaginari haurà d'enfrontar-se a la temuda mort. Gràcies a la gent que se l'estima de debò, descobrirà l'antiga medicina que necessita el seu cas: reconèixer que l'únic camí de la vida és el camí de l’amor.

 

Direcció i dramatúrgia: Marc Hervàs / Intèrprets: Mariona Tuset, Fina López, Elena Codó i Jordi Hervàs / Construcció de titelles: Martí Doy / Escenografia: Anna Alcubierre / Producció i vendes: Terra Teatre

 

Instagram

Twitter

Divendres
06
nov
20:00 h
 
Des de
16 €
Suspès
Dissabte
07
nov
20:00 h
 
Des de
16 €
Suspès
Diumenge
08
nov
19:00 h
 
Des de
16 €
Suspès