Calma!

Guillem Albà

Suspès
Del 29.05.20 al 31.05.20

29/30/31 MAIG Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
www.guillemalba.com

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

El clown Guillem Albà torna a l’Aurora amb ‘Calma!’, un divertit muntatge per riure i fer-nos oblidar les presses del dia a dia.

 

A poc a poc, deixem de viure en l’ara i aquí, i el cap se’ns emporta una i altra vegada a pensar en milions de coses que no estan passant en el nostre present. Però m’aturo un moment. I des de la meva humil posició d’artista, de pallasso, decideixo crear un espectacle sobre això. Fer aquesta feina em consola una mica, veient com està el món. Potser puc aportar una part molt petita, ínfima, per canviar-lo.

Anar al teatre, avui en dia, ja és un acte revolucionari. Amb tanta informació que ens arriba al cervell, parar un moment i veure algú que actua en directe (i que para el temps per compartir una estona), ja ho trobo un acte heroic.

Guillem Albà torna al Teatre de l’Aurora amb Calma!, un espectacle total de teatre de creació, amb grans dosis de clown, teatre visual, gestual i de titelles. Un muntatge que recull el color més poètic i visual de Pluja i Trau, i la bogeria més desenfrenada i festiva del pallasso de Marabunta. Un espectacle per aturar-nos una estona, riure i oblidar la pressa a que ens aboca el dia a dia.

 

Direcció i Interpretació: Guillem Albà / Creació: Alícia Serrat, Marc Angelet, Andreu Martínez, Guillem Albà / Música: Pep Pascual / Dramatúrgia: Alícia Serrat, i Marc Angelet / Gest i Titelles: Andreu Martínez / Moviment: Ariadna Peya / Visió externa: Sergio Martínez, i Joan Arqué / Disseny Il·luminació: Ganecha Gil / Direcció Tècnica: Oriol Ibáñez / Construcció: L’Estaquirot Teatre, Alfred Casas, i Xavi Arbonès / Vestuari: Irene Nené Fernandez / Fotos oficials: David Ruano / Disseny cartell: Oyeme / Vídeo promocional: Kiku Piñol / Fotos i vídeos del procés de creació: Anna Tisora / Ajudant de Producció: Berta García, i Clara Giménez / Direcció de Producció, i Management: Blai Rodríguez

 

Instagram

Twitter

Divendres
29
mai
21:00 h
 
Des de
16 €
Suspès
Dissabte
30
mai
21:00 h
 
Des de
16 €
Suspès
Diumenge
31
mai
19:00 h
 
Des de
16 €
Suspès