Bollywood, Bombay, Barcelona

Dúo Fàcil i Líquido Teatro

Finalitzat
Del 14.02.20 al 23.02.20

14/15/16/21/23 FEBRER Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 30 minuts
Preu: 16 € / 13 €
Espectacle en català i castellà

MÉS INFORMACIÓ
Facebook de la companyia

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Músiques, balls i colors al més pur estil indi en una divertida tragicomèdia que posa en escena la decepció de despertar del somni migratori. Amb l’actor igualadí Marc Tarrida.

 

Tres emigrants vinguts de Bombay arriben a Barcelona buscant una vida millor, enfrontant-se a totes les peripècies que suposa aquest xoc cultural. Des del seu petit pis recordaran tot allò que han viscut anteriorment al seu país, amb un toc de nostàlgia.

Inspirats en el més pur estil de Bollywood i amb tota l’èpica que comporta, la companyia Dúo Fàcil i Líquido Teatro ens aproximen al drama de l’emigració, des d’una mirada càlida i amable. A Bollywood, Bombay, Barcelona s’utilitza l’humor i la tragicomèdia per posar en escena la decepció que comporta despertar del somni migratori, quan les il·lusions no es corresponen amb la realitat. Una combinació de músiques, balls i colors que ens regalen tant l’estil cinematogràfic, com aquest exòtic país ple de sensacions estètiques que és l’Índia. 

Després de l’èxit de Y me morí, Duo Fàcil i Líquido Teatro tornen al Teatre de l’Aurora amb la serva nova producció. La companyia, nascuda a l’Institut del Teatre l’any 2014, està formada per l’actor igualadí Marc Tarrida Aribau.

 

Idea original: Juanjo Cuesta-Dueñas, Marc Tarrida Aribau, Abel Reyes Alabart i Francesc Marginet Sensada / Direcció: Juanjo Cuesta-Dueñas / Dramatúrgia: Marc Rosich / Intèrprets: Marc Tarrida Aribau, Abel Reyes Alabart i Francesc Marginet Sensada / Escenografia: Jairo Fuentes i Violeta Ollauri / Vestuari: Fran de Benito / Vídeo: Wasp Studio / Fotografia: Joan Parera / Coreògraf: Palwinder Nijar i Esther Sabaté / So: Guillem Fernández / Llums: Antoni Font Producció: Líquido Teatro en col·laboració amb Caja de Burgos / Producció i distribució: Blanca Pascual Arànega

 

Instagram

Twitter

Divendres
14
feb
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
15
feb
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
16
feb
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Divendres
21
feb
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
23
feb
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat