Musicals per als més menuts

Companyia pels més menuts

Finalitzat
24.11.19

EL MÉS PETIT DE TOTS * 15È FESTIVAL INTERNACIONAL D'ARTS ESCÈNIQUES PER ALS MÉS PETITS  (0-5)

24 NOVEMBRE Diumenge a les 12 h i a les 17:30 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Edat recomanada: de 0 a 3 anys
Durada: 40 minuts
Preu: 8 € (adults) / 6 € (nens)

MÉS INFORMACIÓ
www.pelsmesmenuts.cat
www.elmespetitdetots.cat

AMB EL SUPORT DE

Boca a Boca

Un concert per a nadons, un viatge en l’imaginari del món dels musicals de teatre i cinema que emocionarà a petits i grans.

 

Els investigadors i pedagogs especialitzats en música i infància coincideixen en afirmar que la música té una gran importància en els nadons. Durant els primers anys de vida té un major impacte i pot influir positivament en el  creixement i desenvolupament.

Musicals per als més menuts és un viatge en l’imaginari del món dels musicals (teatrals i de cinema), on els menuts, la família i els propis músics compartiran experiències sensorials en un espectacle inoblidable. 

Una nova edició del festival El Més Petit de Tots arriba a Igualada per mostrar els millors espectacles internacionals per a nens de 0 a 5 anys. Una oportunitat única per gaudir de muntatges i experiències de qualitat pensades pels més petits. Amb un ritual, una durada i una concepció de l’espai diferents. Amb aforaments reduïts, on tot es veu de molt a prop i on tot es viu molt intensament; on hi caben i es barregen tots els llenguatges per fer-nos viatjar a paisatges desconeguts.

El Més Petit de Tots vol ser un espai on puguem acompanyar els infants, de la mà de les arts escèniques, a desenvolupar l’esperit crític i el sentit comú, en un àmbit de llibertat de pensament, per poder formar part d’una societat cada cop més generosa i solidària.

 

Direcció musical i arranjaments: Adrià Bauzó / Dramatúrgia i direcció artística: Faló Garcia / Músics: Karol Green, Xavi Molina, Pau Sánchez i Andreu Vilar

 

Instagram

Twitter

Diumenge
24
nov
12:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
 
17:30 h
 
Des de
8 €
Finalitzat

Si t’agrada aquest espectacle, potser t’interessarà...