L'Odissea de Latung La La

David Ymbernon

Finalitzat
23.11.19

EL MÉS PETIT DE TOTS * 15È FESTIVAL INTERNACIONAL D'ARTS ESCÈNIQUES PER ALS MÉS PETITS  (0-5)

23 NOVEMBRE Dissabte a les 12 h i a les 17:30 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Edat recomanada: de 0 a 5 anys
Durada: 35 minuts
Preu: 8 € (adults) / 6 € (nens)

MÉS INFORMACIÓ
www.davidymbernon.com
www.elmespetitdetots.cat

AMB EL SUPORT DE

Boca a Boca

El nou espectacle del reconegut artista igualadí David Ymbernon, una obra escènica, poètica i parateatral, amb una gran càrrega de poesia visual, producció del consolidat festival El Més Petits de Tots que compleix 10 anys a Igualada.

 

L’Odissea de Latung La La és un espectacle fascinant i atractiu per als petits i els no tan petits, amb una gran càrrega de poesia visual. “Anava amb el vaixell a la recerca del tresor, però no vaig poder endur-me'l perquè el tresor era l'illa.”

David Ymbernon és un artista polifacètic posseït pel color taronja. Tot el seu món, la seva vida, gira al voltant d’aquest color, i la seva feina és una línia contínua que comença des del principi, des de la seva infància.

Una nova edició del festival El Més Petit de Tots arriba a Igualada per mostrar els millors espectacles internacionals per a nens de 0 a 5 anys. Una oportunitat única per gaudir de muntatges i experiències de qualitat pensades pels més petits. Amb un ritual, una durada i una concepció de l’espai diferents. Amb aforaments reduïts, on tot es veu de molt a prop i on tot es viu molt intensament; on hi caben i es barregen tots els llenguatges per fer-nos viatjar a paisatges desconeguts.

El Més Petit de Tots vol ser un espai on puguem acompanyar els infants, de la mà de les arts escèniques, a desenvolupar l’esperit crític i el sentit comú, en un àmbit de llibertat de pensament, per poder formar part d’una societat cada cop més generosa i solidària.

 

Creació i direcció: David Ymbernon / Intèrprets: Xavi Lloses i David Ymbernon / Una producció de LaSala, El més petit de tots i Cia David Ymbernon

 

Instagram

Twitter

Dissabte
23
nov
12:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
 
17:30 h
 
Des de
8 €
Finalitzat

Si t’agrada aquest espectacle, potser t’interessarà...