Poe, el cabaret macabre

Gataro

Finalitzat
Del 13.12.19 al 15.12.19

13/14/15 DESEMBRE Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 20 minuts
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
www.gataro.com

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

La prestigiosa companyia Gataro celebra 20 anys amb una adaptació d’aquest musical de Dagoll Dagom basat en contes d’Edgar Allan Poe. Música i cabaret en una història d’amor i terror amb cinc excel·lents intèrprets a l’escenari.

 

Convidat per una misteriosa carta, el jove Nicholas torna a casa del seu amic d’infància Ròderic per retrobar el seu primer amor, la melancòlica Madeline. Però ja res no és igual, el paisatge és àrid, el llac s’ha assecat, tota la casa sembla podrida, i es diria que el temps no és l’únic responsable d’aquest canvis. Però, qui governa realment la casa? El Doctor Valdemar? La majordoma borratxa? Els malaltissos germans? O els esperits dels avantpassats que descansen sota els seus peus? Potser és la casa qui els manté a tots captius.

Després de l’èxit de Flor de nit, el cabaret, que va obtenir el Premi Butaca al Millor Musical l’any 2015, la companyia Gataro celebra els seus 20 anys tornant a versionar una altra de les produccions originals de Dagoll Dagom, un text escrit per Joan Lluís Bozzo que, combinat amb la música d’Òscar Roig, transmet l’atmosfera de terror dels contes i poemes d’Edgar Allan Poe, una de les figures centrals de la narrativa fantàstica del segle XIX. Música i cabaret en una història d’amor i terror que compta amb cinc excel·lents intèrprets damunt l’escenari.

 

Dramatúrgia i direcció: Victor Alvaro / Direcció: Musical Miquel González / Música: Òscar Roig / Llibret: Joan Lluís Bozzo / Intèrprets: Aina Vallès, Pau Oliver, Miguel Ángel Sánchez, Adrià Ardila, Patricia Paisal.?

 

Instagram

Twitter

Divendres
13
des
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
14
des
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
15
des
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat