El comediant

Marcel Tomàs & Cascai Teatre

Finalitzat
Del dv. 29.11.19 al dg. 01.12.19

29/30 NOV / 01 DES Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 15 minuts
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
www.cascai.com

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Un divertidíssim espectacle on Marcel Tomàs homenatja la seva professió, la del comediant que malgrat les adversitats no deixa de somiar i contagiar somriures. Torna un dels millors clowns del país amb un espectacle imperdible.

 

El comediant, el nou espectacle de Marcel Tomàs és, com ell mateix, un fantàstic totum revolutum, un enginyós i divertidíssim espectacle. El fa amb humor, música, objectes, improvisacions, imaginació, histrionisme, poesia, crítica i reflexió, segons la millor tradició del cabaret. Tot per entretenir el públic, convertit en l’autèntic protagonista de la funció.

Un artista polifacètic i atípic que en aquest muntatge reivindica el sentit pur de l’espectacle i la seva capacitat de meravellar, sorprendre i fer riure el respectable. Mai millor dit. A l’escenari, al seu servei, un “truhan y un señor” amb jaqueta de lluentons.

Marcel Tomàs & Cascai Teatre acumulen més de 20 anys de trajectòria damunt els escenaris havent aconseguit diversos premis, el reconeixement de la crítica i, sobretot, els aplaudiments i les rialles del públic.

 

Direcció, creació i intèrpret: Marcel Tomàs / Ajudant direcció i intèrpret: Toni Escribano / So, llum i vídeo: Gerard Canadell / Fotografia: Marcel Asso / Disseny Gràfic: Mònica Valentí / Producció i distribució: Susana Lloret

 

Instagram

Twitter

Divendres
29
nov
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
30
nov
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
01
des
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat