Rebota rebota y en tu cara explota

Agnés Mateus i Quim Tarrida

Del 04.10.19 al 06.10.19

04/05/06 OCTUBRE Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 25 minuts
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
Facebook

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

AMB EL SUPORT DE

Mancomunitat de la Conca d'Òdena

Rebota rebota y en tu cara explota
Rebota rebota y en tu cara explota

Un espectacle imprescindible de denúncia sobre la violència de gènere i la passivitat social. Aclamat per públic i crítica i guardonat amb tres premis.

 

Rebota rebota y en tu cara explota és un espectacle imperdible que mira de cara el flagell social de la violència contra les dones. Un manifest escènic rotund, que utilitza la poesia, la ironia i la denúncia directa per enfrontar el públic amb realitats incòmodes, algunes dolorosament evidents i altres vergonyosament integrades a la normalitat.

Amb Hostiando a M es van unir els universos creatius d’Agnés Mateus i Quim Tarrida. Ella, performer entrenada en la singularitat teatral de Roger Bernat, Juan Navarro, Rodrigo García i Simona Levi. Ell, artista multidisciplinari vinculat al còmic, l’art conceptual i la música. Rebota rebota y en tu cara explota és la confirmació del seu projecte, que ha visitat grans festivals com Temporada Alta i el Festival TNT, i ha estat guardonat amb el Premi de la Crítica 2017 a Noves Tendències, el Premi FAD Sebastià Gasch Aplaudiment 2019 i el Premi Butaca 2018 a les Noves Aportacions Escèniques.

 

Creació i direcció: Agnés Mateus i Quim Tarrida / Intèrpret: Agnés Mateus / Espai sonor i audiovisual: Quim Tarrida / Il·luminació: Carles Borràs / Cos tècnic: Carles Borràs i Quim Tarrida / Fotografia: Quim Tarrida / Producció en gira: Elclimamola

 

Instagram

Twitter

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR