Rebota rebota y en tu cara explota

Agnés Mateus i Quim Tarrida

Finalitzat
Del 04.10.19 al 06.10.19

04/05/06 OCTUBRE Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 25 minuts
Preu: 16 € / 13 €

MÉS INFORMACIÓ
Facebook

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

AMB EL SUPORT DE

Mancomunitat de la Conca d'Òdena

Un espectacle imprescindible de denúncia sobre la violència de gènere i la passivitat social. Aclamat per públic i crítica i guardonat amb tres premis.

 

Rebota rebota y en tu cara explota és un espectacle imperdible que mira de cara el flagell social de la violència contra les dones. Un manifest escènic rotund, que utilitza la poesia, la ironia i la denúncia directa per enfrontar el públic amb realitats incòmodes, algunes dolorosament evidents i altres vergonyosament integrades a la normalitat.

Amb Hostiando a M es van unir els universos creatius d’Agnés Mateus i Quim Tarrida. Ella, performer entrenada en la singularitat teatral de Roger Bernat, Juan Navarro, Rodrigo García i Simona Levi. Ell, artista multidisciplinari vinculat al còmic, l’art conceptual i la música. Rebota rebota y en tu cara explota és la confirmació del seu projecte, que ha visitat grans festivals com Temporada Alta i el Festival TNT, i ha estat guardonat amb el Premi de la Crítica 2017 a Noves Tendències, el Premi FAD Sebastià Gasch Aplaudiment 2019 i el Premi Butaca 2018 a les Noves Aportacions Escèniques.

 

Creació i direcció: Agnés Mateus i Quim Tarrida / Intèrpret: Agnés Mateus / Espai sonor i audiovisual: Quim Tarrida / Il·luminació: Carles Borràs / Cos tècnic: Carles Borràs i Quim Tarrida / Fotografia: Quim Tarrida / Producció en gira: Elclimamola

 

Instagram

Twitter

Divendres
04
oct
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
05
oct
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
06
oct
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat