La mare

Xiques. Microteatre a l'Aurora

Finalitzat
Del 20.08.19 al 22.08.19

20/21/22 AGOST 18:10 h · 18:50 h · 19:30 h · 20:10 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 15 minuts
Preu: de 5 € a 8 € (consulta els diversos abonaments)
Lloc: Espai La Llàntia

MÉS INFORMACIÓ
XIQUES. Microteatre a l'Aurora
Del 20 al 22 d'agost de 2019
De les 18h a les 21h, cada 10 minuts comença un espectacle
Consulta aquí els horaris de tots els espectacles
Servei de bar

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

La Lenta

5 espectacles curts creats per artistes de l'Anoia. 5 espais poc habituals de l'Aurora i per a pocs espectadors. 4 passis diaris de tots 5 espectacles. Vine al Xiques, pica una mica i no et perdis res!

 

Què fa una dona en quedar-se vídua als 62 anys, després d’haver cuidat el marit i pujat cinc fills? Segueix lligada a les “obligacions familiars” i omple la casa de néts? O decideix fer una vida completament nova? Aquesta segona opció és la que emprèn la protagonista de La mare, un monòleg musical basat en L’àvia indigna (traducció de Feliu Formosa), un dels relats més àcids de Bertold Brecht que el pas dels anys, més que desgastar-lo, n’ha reforçat la seva actualitat.

 

Adaptació del text i dramatúrgia: Maria Enrich / Actors i direcció: Mosa Garcia i Francesc Marginet Sensada

 

XIQUES. Microteatre a l'Aurora

El Teatre de l’Aurora acull de nou per la Festa Major d’Igualada XIQUES, una proposta innovadora que posa en escena el talent local i el treball entre diferents disciplines artístiques (teatre, música, circ...) i descobreix racons insòlits d’aquest històric equipament cultural.

Xiques són cinc equips formats per gairebé una quinzena d’artistes de la comarca de diferents disciplines. Xiques són cinc espectacles de 15 minuts amb cinc històries diferents. Xiques són cinc espais no convencionals del teatre on gaudir dels espectacles amb pocs espectadors. Tres dies de representacions (dimarts, dimecres i dijous). Quatre passis cada dia de cadascun dels cinc espectacles (entre les 18 h i les 21 h). 20 funcions cada dia. Diferents modalitats d’abonaments. Xiques és la tria que cada espectador fa per tastar allò que vulgui o per no perdre’s res.

 

Instagram

Twitter

Dimarts
20
ago
 
 
Des de
8 €
Finalitzat
Dimecres
21
ago
 
 
Des de
8 €
Finalitzat
Dijous
22
ago
 
 
Des de
8 €
Finalitzat