Calma!

Guillem Albà

Finalitzat
Del 24.05.19 al 26.05.19

24/25/26 MAIG Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 15 minuts
Preu: 15 € / 12 €

MÉS INFORMACIÓ
www.guillemalba.com

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

El conegut clown Guillem Albà torna a l’Aurora amb el seu nou espectacle. Un divertit muntatge per riure i fer-nos oblidar les presses del dia a dia.

 

A poc a poc, deixem de viure en l’ara i aquí, i el cap se’ns emporta una i altra vegada a pensar en milions de coses que no estan passant en el nostre present. Però m’aturo un moment. I des de la meva humil posició d’artista, de pallasso, decideixo crear un espectacle sobre això. Fer aquesta feina em consola una mica, veient com està el món. Potser puc aportar una part molt petita, ínfima, per canviar-lo.

Anar al teatre, avui en dia, ja és un acte revolucionari. Amb tanta informació que ens arriba al cervell, parar un moment i veure algú que actua en directe (i que para el temps per compartir una estona), ja ho trobo un acte heroic.

Guillem Albà torna al Teatre de l’Aurora amb el seu sisè espectacle, coincidint amb els 12 anys del naixement de la seva companyia. Calma! és un espectacle total de teatre de creació, amb grans dosis de clown, teatre visual, gestual i de titelles. Un muntatge que recull el color més poètic i visual de Pluja i Trau, i la bogeria més desenfrenada i festiva del pallasso de Marabunta. Un espectacle per aturar-nos una estona, riure i oblidar la pressa a que ens aboca el dia a dia.

 

Direcció i interpretació: Guillem Albà / Creació: Alícia Serrat, Marc Angelet, Andreu Martínez i Guillem Albà / Direcció de gest i titelles: Andreu Martínez / Música: Pep Pascual / Assessorament de moviment: Ariadna Peya / Disseny d’il·luminació i producció tècnica: Ganecha Gil i Oriol Ibáñez / Construcció: L’Estaquirot Teatre i Alfred Casas / Vestuari: Irene Nené / Fotografia: Anna Tisora / Ajudant de producció: Clara Giménez i Xavier Arbonés / Direcció de producció, regidoria i management: Blai Rodríguez

 

Instagram

Twitter

Divendres
24
mai
21:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Dissabte
25
mai
21:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Diumenge
26
mai
19:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat