Un obús al cor

de Wajdi Mouawad - amb Ernest Villegas

Finalitzat
Del 10.05.19 al 12.05.19

10/11/12 MAIG Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 20 minuts
Preu: 15 € / 12 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Descarrega't la Programació Octubre/Desembre 2022

 

El conegut actor Ernest Villegas protagonitza un intens i premiat espectacle dirigit per Oriol Broggi i Ferran Utzet que remou en cos i ànima l’espectador. Un dels èxits de la cartellera teatral.

 

El dolor era molt fort i no hi havia res a fer. Res. M’estava allà veient com es consumia i ja no sabia qui era jo. I com que el silenci que s’instal·lava era per vomitar, mortal, acabava per demanar-li: “Què puc fer, però què puc fer?”

Un obús al cor és un monòleg del libanocanadenc Wajdi Mouawad, un dels dramaturgs més representats al món (Incendis). Oriol Broggi i Ferran Utzet dirigeixen un esplèndid Ernest Villegas que interpreta un jove que en plena nit rep una trucada i fa un viatge en autobús cap a l’hospital on agonitza la seva mare. Fa fred, molt fred. Neva. Ell lluita contra si mateix, contra el fred, la neu i el vent, per entendre el que sent. I tota la vida passa pel seu davant. Wajdi Mouawad centrifuga tot el seu teatre, les frases, els personatges, els temes, el dolor, l’humor, la pena i la tristesa, en aquest espectacle meravellós que ha rebut nombrosos premis i que s’ha convertit en un dels èxits de la cartellera teatral al nostre país.

 

Text: Wajdi Mouawad / Traducció: Ramon Vila / Direcció: Oriol Broggi i Ferran Utzet / Repartiment: Ernest Villegas / Il·luminació: Oriol Broggi i Quim Blancafort / Disseny audiovisual: Francesc Isern / Vestuari: Berta Riera / Disseny de so: Damien Bazin

Divendres
10
mai
21:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Dissabte
11
mai
21:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Diumenge
12
mai
19:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat