Mili KK

Sala La Planeta

Finalitzat
Diumenge 24 de març | 19:00 h

CAP DE SETMANA DE TEATRE DOCUMENTAL

24 MARÇ Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora
Preu: 15 € / 12 €
Els 2 espectacles del cap de setmana de teatre documental per 22 € trucant al 938050075

MÉS INFORMACIÓ
www.laplaneta.cat

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció

Un espectacle sobre el moviment que va aconseguir abolir la mili a Espanya amb els testimonis fidels d’insubmisos, militars, periodistes, jutges i polítics.

 

Durant els anys vuitanta, a Espanya la desobediència civil va aconseguir l’abolició del servei militar obligatori. Molts objectors de consciència, que es negaven a incorporar-se a l’exèrcit, van ser processats i van acabar en presons militars.

A partir del testimoni d'objectors de consciència, insubmisos, militars, polítics i jutges, el director Marc Angelet i el dramaturg Jumon Erra es proposen -amb un equip de tres actors format per Francesc Cuéllar, Rafa Delacroix i Alberto Lozano - fer-nos conèixer les estratègies, les pràctiques i les contradiccions d'un dels moviment pacifistes més importants del segle XX, que va aguantar fins a aconseguir l'abolició del servei militar obligatori a l’Estat espanyol el 31 de desembre de 2001.

 

Cap de setmana de teatre documental

El Teatre Verbatim, basat en el testimoni oral de la gent, construeix les seves dramatúrgies a partir d’entrevistes amb diferents persones que, d’una manera o altra, s’han vist implicades en uns fets reals. Aquest material enregistrat és objecte d’un treball d’anàlisi i selecció, fins que finalment se li dona una forma dramàtica. Durant el cap de setmana del 23 i 24 de març, us oferim l'oportunitat de veure dos espectacles de teatre documental, basats en la tècnica del Teatre Verbatim, produïts per la Sala La Planeta i estrenats al festival Temporada Alta: No m'oblideu mai i Mili KK.

 

Dramatúrgia: Jumon Erra i Marc Angelet / Direcció: Marc Angelet / Intèrprets: Francesc Cuéllar, Rafa Delacroix i Alberto Lozano / Disseny tècnic: Lluís Robirola / Producció: Mithistòrima Produccions S.L. / Sala La Planeta

 

Instagram

Twitter