No m'oblideu mai

Sala La Planeta

Finalitzat
Dissabte 23 de març | 21:00 h

CAP DE SETMANA DE TEATRE DOCUMENTAL

23 MARÇ Dissabte a les 21 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora
Preu: 15 € / 12 €
Els 2 espectacles del cap de setmana de teatre documental per 22 € trucant al 938050075

MÉS INFORMACIÓ
www.laplaneta.cat

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció

El premiat director Llàtzer Garcia, a través de testimonis reals, crea un contundent espectacle de teatre documental sobre el suïcidi juvenil.

 

El suïcidi ha estat, al llarg de la història, una mort rebutjada i estigmatitzada. La paraula suïcidi continua sent un tabú en la nostra societat. I encara més quan es parla de suïcidi en joves i menors, malgrat que, a Espanya, el suïcidi és la primera causa de mort entre el jovent, superant els accidents de trànsit.

Un projecte de teatre documental que ha reunit el director i dramaturg Llàtzer Garcia amb els actors Elies Barberà i Marta Montiel. No m’oblideu mai és un exemple de Teatre Verbatim, la transcripció fidedigna dels testimonis per construir la dramatúrgia. En aquest cas, es tracta un tema tabú en la nostra societat: el suïcidi entre adolescents i joves. L’obra parteix de converses amb especialistes i entrevistes a setze joves que en algun moment de la seva vida han sentit la pulsió suïcida.

 

Cap de setmana de teatre documental

El Teatre Verbatim, basat en el testimoni oral de la gent, construeix les seves dramatúrgies a partir d’entrevistes amb diferents persones que, d’una manera o altra, s’han vist implicades en uns fets reals. Aquest material enregistrat és objecte d’un treball d’anàlisi i selecció, fins que finalment se li dona una forma dramàtica. Durant el cap de setmana del 23 i 24 de març, us oferim l'oportunitat de veure dos espectacles de teatre documental, basats en la tècnica del Teatre Verbatim, produïts per la Sala La Planeta i estrenats al festival Temporada Alta: No m'oblideu mai i Mili KK.

 

Recerca i documentació: Marta Montiel, Elies Barberà i Llàtzer Garcia / Direcció: Llàtzer Garcia / Intèrprets: Marta Montiel i Elies Barberà, amb la col·laboració d’Edu Vásquez / Disseny tècnic: Lluís Robirola / Producció: Mithistòrima Produccions S.L. / Sala La Planeta

 

Instagram

Twitter