La veu humana

de Jean Cocteau i Francis Poulenc

Finalitzat
Del 16.03.19 al 17.03.19

16/17 MARÇ Dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 55 minuts
Preu: 15 € / 12 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de dissabte

Una darrera conversa per telèfon. El final d’una història d’amor. Una de les òperes més originals del s.XX que integra a la perfecció música, text i escena sota la direcció de Marc Rosich.

 

El prestigiós dramaturg i director teatral Marc Rosich estrena l’adaptació al català d’una de les òperes més originals del segle XX, escrita per Jean Cocteau i musicada per Francis Poulenc. Una òpera protagonitzada per la mezzosoprano Marta Valero acompanyada al piano per Guillem Martí, que ens fa viure el final d’una història d’amor a través d’una última conversa telefònica. La intimitat d’una dona rebutjada pel seu amant; la soledat d’una dona abandonada que ens mostra  la seva angoixa, desesperació, ràbia, tristesa, nostàlgia.

En l’adaptació al català a càrrec de Joan Mateu Besançon, la vivència de l’òpera deixa de ser un producte cultural allunyat del gran públic i permet endinsar-se en les subtileses de la relació entre música, text i escena.

 

Text: Jean Cocteau / Música: Francis Poulenc © Ed. Ricordi S.A. / Mezzosoprano: Marta Valero / Pianista: Guillem Martí / Direcció d’escena: Marc Rosich / Vestuari i escenografia: Joana Martí / Disseny d’il·luminació: Rafel Roca / Adaptació al català: Joan Mateu

Dissabte
16
mar
21:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Diumenge
17
mar
19:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat