Per si no ens tornem a veure

D'Alícia Serrat i Marc Sambola

Finalitzat
Divendres 19 d'octubre | 21:00 h

CICLE * LES GOLFES

19 OCTUBRE Divendres a les 21 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 25 minuts
Preu: 12 € / 10 €
Lloc: Sala Les Golfes

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció

Un extaordinari conte de fades que esdevé el remei per aquells que no creuen en l'amor. Una comèdia romàntica convertida en un musical d'èxit de petit format.

 

Els Reis d’Arden i els de Dumaine arrangen un matrimoni de conveniència per als seus fills, però els prínceps decideixen fugir dels seus respectius reialmes i es fan passar per altres per evitar el matrimoni. El destí que, a vegades té molt sentit de l’humor, fa que es trobin amb les seves falses identitats i s’acabin enamorant sense saber, realment, qui és l’altre. Una comèdia romàntica plena d’equívocs on res és el que sembla, farcida de malentesos i de veritats mig dites amb llibret d’Alícia Serrat i música original i en directe de Marc Sambola.

Per si no ens tornem a veure és un projecte que Daniel Anglès feia anys que tenia al cap inspirant-se en comèdies clàssiques com Leonci i Lena, El joc de l’amor i de l’atzar o Al vostre gust. Aquest musical de petit format celebra el fet d’estar enamorat i encomana amor arreu per on passa tot recollint excel·lents comentaris de públic i crítica. 

 

Llibret i lletres: Alícia Serrat / Música: Marc Sambola / Intèrprets: Anna Lagares, Edgar Martínez i Marc Sambola / Direcció: Alícia Serrat / Col·laboració coreografia: Òscar Reyes / Vestuari: Oriol Burés / Escenografia: Toni Luque  / Direcció de producció: Mireia Vericat /  Producció artística: Daniel Anglès

 

Instagram

Twitter