Y me morí. Cabaret mexicano tragicómico para tres difuntos

Duo Fàcil i Líquido Teatro

Finalitzat
Del 14.12.18 al 16.12.18

14/15/16 DESEMBRE Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 10 minuts
Preu: 15 € / 12 €
Espectacle en castellà

MÉS INFORMACIÓ
https://duofacil2.wixsite.com/ymemori/espectacles

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Boca a boca

 

Un espectacle en clau d'humor inspirat en la música i els contes mexicans sobre la celebració de la mort. Amb l'actor igualadí Marc Tarrida.

 

Tres morts misteriosos i avorrits de l’eternitat decideixen muntar un cabaret per parlar de la vida i la mort: de com la vida els va mortificar i com la mort els ha portat la bona vida.

Duo Fàcil i Líquido Teatro són una companyia nascuda a l’Institut del Teatre l’any 2014, formada per l’actor igualadí Marc Tarrida juntament amb els també actors Francesc Marginet i Abel Reyes. A Y me morí parteixen de contes i cançons mexicanes per construir aquest divertit espectacle que parla de la mort des del punt de vista de la cultura mexicana on la mort va més enllà. El resultat és un espectacle brillant que ens mostra la fragilitat de la vida i ens apropa a uns dels aspectes més destacats de la cultura mexicana: la seva visió vital de la mort.

 

Direcció: Juanjo Cuesta-Dueñas / Intèrprets: Francesc Marginet, Abel Reyes i Marc Tarrida / Guió i dramatúrgia: Creació col·lectiva de Juanjo Cuesta-Dueñas, Francesc Marginet, Abel Reyes i Marc Tarrida / Escenografia: Jairo Fuentes i Violeta Ollauri / Vestuari: Fran de Benito i Mariona Signes

 

Instagram

Twitter

Divendres
14
des
21:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Dissabte
15
des
21:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat
Diumenge
16
des
19:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat