Hits. Concert per a nadons

Pistatxo Produccions

Finalitzat
25.11.18

EL MÉS PETIT DE TOTS * 14È FESTIVAL INTERNACIONAL D'ARTS ESCÈNIQUES PER ALS MÉS PETITS  (0-5)

25 NOVEMBRE Diumenge a les 12 h i a les 17:30 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Edat recomanada: de 0 a 3 anys
Durada: 45 minuts
Preu: 8 € (adults) / 6 € (nens)

MÉS INFORMACIÓ
www.hitsnadons.com
www.elmespetitdetots.cat

AMB EL SUPORT DE

Boca a Boca

Un concert-descoberta dirigit pels Amics de les Arts que entusiasmarà a petits i grans. Un repàs als millors hits de la música de tots els temps.  

 

Què tenen en comú Morzart, Pulp, Amy Winehouse, Bob Marley, Nirvana, Police o U2? Doncs que tots ells tenen alguna cançó que va entrar a la teva vida i s’hi va quedar, tots ells tenen algun hit, un tema que s’enganxa. Hits. Concert per a nadons és una proposta dirigida pels Amics de les Arts que permetrà als grans gaudir de cançons d’altres èpoques i recordar moments viscuts i, als menuts, descobrir-les per primera vegada, ballar-les i deixar-se endur.

Una nova edició del festival El Més Petit de Tots arriba a Igualada per mostrar els millors espectacles internacionals per a nens de 0 a 5 anys. Una oportunitat única per gaudir de muntatges i experiències de qualitat pensades pels més petits. Amb un ritual, una durada i una concepció de l’espai diferents. Amb aforaments reduïts, on tot es veu de molt a prop i on tot es viu molt intensament; on hi caben i es barregen tots els llenguatges per fer-nos viatjar a paisatges desconeguts.

El Més Petit de Tots vol ser un espai on puguem acompanyar els infants, de la mà de les arts escèniques, a desenvolupar l’esperit crític i el sentit comú, en un àmbit de llibertat de pensament, per poder formar part d’una societat cada cop més generosa i solidària. 

 

Intèrprets: Adrià Bauxó (saxo, glockenspiel, flauta travessera), Pau Sánchez (acordió, flauta travessera, pianet), Maria de Palol (violoncel), Andreu Vilà (vibràfon), ballarina i dinamitzadora dels infants / Direcció musical: Els Amics de les Arts

 

 

Instagram

Twitter

Diumenge
25
nov
12:00 h
 
Des de
6 €
Finalitzat
 
17:30 h
 
Des de
6 €
Finalitzat

Si t’agrada aquest espectacle, potser t’interessarà...