Tres Cames (Tre Ben)

Aaben Dans (Dinamarca)

24.11.18

EL MÉS PETIT DE TOTS * 14È FESTIVAL INTERNACIONAL D'ARTS ESCÈNIQUES PER ALS MÉS PETITS  (0-5)

24 NOVEMBRE Dissabte a les 17:30 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Edat recomanada: de 2 a 5 anys
Durada: 45 minuts
Preu: 8 € (adults) / 6 € (nens)

MÉS INFORMACIÓ
www.aabendans.dk
www.elmespetitdetots.cat

AMB EL SUPORT DE

Boca a Boca

Tres cames (Tre ben)
Tres cames (Tre ben)
Tres cames (Tre ben)
Tres cames (Tre ben)
Tres cames (Tre ben)
Tres cames (Tre ben)
Tres cames (Tre ben)
Tres cames (Tre ben)
El Més Petit de Tots
El Més Petit de Tots

Un magnífic espectacle visual centrat en les cames, aquest suport imprescindible que ens ajuda a mantenir l’equilibri des que comencem a caminar. 

 

La companyia danesa Aaben Dans arriba al Teatre de l’Aurora amb Tres Cames (Tre Ben), un espectacle visual i de dansa per als més menuts que reivindica amb dosis d’humor la utilitat de les cames. Les cames ens ajuden a posar-nos drets i a començar a caminar i ens donen suport i equilibri.

Un emotiu viatge al llarg de les diferents etapes de la vida al voltant del suport i la necessitat que tenim dels altres per mantenir l’equilibri.

Una nova edició del festival El Més Petit de Tots arriba a Igualada per mostrar els millors espectacles internacionals per a nens de 0 a 5 anys. Una oportunitat única per gaudir de muntatges i experiències de qualitat pensades pels més petits. Amb un ritual, una durada i una concepció de l’espai diferents. Amb aforaments reduïts, on tot es veu de molt a prop i on tot es viu molt intensament; on hi caben i es barregen tots els llenguatges per fer-nos viatjar a paisatges desconeguts.

El Més Petit de Tots vol ser un espai on puguem acompanyar els infants, de la mà de les arts escèniques, a desenvolupar l’esperit crític i el sentit comú, en un àmbit de llibertat de pensament, per poder formar part d’una societat cada cop més generosa i solidària. 

 

Idea i concepte: Thomas Eisenhardt i Catherine Poher / Intèrprets: Antoinette Helbing, Ole Birger Hansen i Henna Kaikula / Música: Lars Greve  / Disseny visual: Cai-Ulrich von Platen / Disseny de llum: Carina Persson

 

 

Instagram

Twitter

Si t’agrada aquest espectacle, potser t’interessarà...

Actual
L'Odissea de Latung La La
David Ymbernon
23.11.19
Infantil
Actual
Musicals per als més menuts
Companyia pels més menuts
24.11.19
Infantil
Actual
SecXop
deParranda
Del 27.12.19 al 29.12.19
Familiar
Actual
Passa volant... Reciclant!
Tot Circ
Del 03.01.20 al 04.01.20
Familiar
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR