Tres Cames (Tre Ben)

Aaben Dans (Dinamarca)

Finalitzat
Dissabte 24 de novembre | 17:30 h

EL MÉS PETIT DE TOTS * 14È FESTIVAL INTERNACIONAL D'ARTS ESCÈNIQUES PER ALS MÉS PETITS  (0-5)

24 NOVEMBRE Dissabte a les 17:30 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Edat recomanada: de 2 a 5 anys
Durada: 45 minuts
Preu: 8 € (adults) / 6 € (nens)

MÉS INFORMACIÓ
www.aabendans.dk
www.elmespetitdetots.cat

AMB EL SUPORT DE

Boca a Boca

Un magnífic espectacle visual centrat en les cames, aquest suport imprescindible que ens ajuda a mantenir l’equilibri des que comencem a caminar. 

 

La companyia danesa Aaben Dans arriba al Teatre de l’Aurora amb Tres Cames (Tre Ben), un espectacle visual i de dansa per als més menuts que reivindica amb dosis d’humor la utilitat de les cames. Les cames ens ajuden a posar-nos drets i a començar a caminar i ens donen suport i equilibri.

Un emotiu viatge al llarg de les diferents etapes de la vida al voltant del suport i la necessitat que tenim dels altres per mantenir l’equilibri.

Una nova edició del festival El Més Petit de Tots arriba a Igualada per mostrar els millors espectacles internacionals per a nens de 0 a 5 anys. Una oportunitat única per gaudir de muntatges i experiències de qualitat pensades pels més petits. Amb un ritual, una durada i una concepció de l’espai diferents. Amb aforaments reduïts, on tot es veu de molt a prop i on tot es viu molt intensament; on hi caben i es barregen tots els llenguatges per fer-nos viatjar a paisatges desconeguts.

El Més Petit de Tots vol ser un espai on puguem acompanyar els infants, de la mà de les arts escèniques, a desenvolupar l’esperit crític i el sentit comú, en un àmbit de llibertat de pensament, per poder formar part d’una societat cada cop més generosa i solidària. 

 

Idea i concepte: Thomas Eisenhardt i Catherine Poher / Intèrprets: Antoinette Helbing, Ole Birger Hansen i Henna Kaikula / Música: Lars Greve  / Disseny visual: Cai-Ulrich von Platen / Disseny de llum: Carina Persson

 

 

Instagram

Twitter

Si t’agrada aquest espectacle, potser t’interessarà...