El collar de la reina

Amb Marta Pérez i Arnau Puig

Comprar
14 €
Del dv. 15.03.24 al dg. 17.03.24

15/16/17 MARÇ

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora i 10 minuts
Preu: des de 14 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Marta Pérez i Arnau Puig protagonitzen una comèdia rocambolesca sobre l’estafa de la joia més impressionant de tots els temps: el collaret de Maria Antonieta. 

 

El collar de la reina és un dels escàndols més hilarants i descarats de la història, l’espurna que va provocar l’esclat de la Revolució Francesa i l’inici d’una nova època.  

El collar més valuós de tots els temps, una falsa comtessa, uns joiers estafats, un cardenal desplomat i un final de festa amb escàndol nacional inclòs. Aquests són els principals ingredients d’aquesta conxorxa que va tenir a Maria Antonieta i a Lluís XVI com a grans perjudicats, sense ni tan sols ser-ne conscients.  

Des d’un treball artesà i acurat ens endinsarem en aquesta farsa que ens té fascinats i que per primer cop es pot veure a sobre d’un escenari. Els actors Marta Pérez i Arnau Puig representant tots els personatges de l’auca i el joc amb les convencions teatrals són el segell d’aquest espectacle que vol acostar a l’espectador a uns fets, que encara que costi de creure, són absolutament reals. 

Els creadors de Les dones sàvies i El bon policia presenten ara una comèdia que comença amb aires de vodevil, es va enredant com un thriller endimoniat i acaba com un drama de conseqüències històriques!

 

Dramatúrgia: Ricard Farré i Arnau Puig / Direcció: Adrià Aubert Blanch i Carla Coll / Repartiment: Marta Pérez i Arnau Puig / Assistència a la dramatúrgia: Adrià Aubert, Carla Coll i Marta Pérez / Escenografia: Enric Romaní / Vestuari: Maria Albadalejo / Atrezzo: Montse Farrarons / Moviment: Robert González / Confecció vestuari: Maria Albadalejo i Ana Garete / Perruqueria: Cinta Moreno i Damaret / Pròtesis: David Chapanoff / Disseny d’il·luminació: Daniel Gener / Disseny de so: Damià Duran / Instal·ladors Leds: Xavier Aleixandre Caralt / Producció: Anna Castillo / Producció executiva: Marina Marcos / Distribució: Montse Farrarons / Comunicació i premsa: Ester Cánovas i Anna Castillo / Estudiant en pràctiques: Laura Villalba / Fotografies promocionals: Felipe Mena / Maquillatge i perruqueria – Fotografies promocionals: Inma Bono

Divendres
15
mar
20:00 h
 
Des de
14 €
Dissabte
16
mar
20:00 h
 
Des de
14 €
Diumenge
17
mar
19:00 h
 
Des de
14 €
Si t’agrada aquesta proposta, potser t’interessarà...
Els quatre protagonistes de l'espectacle caminant l'un al costat de l'altre per un carrer empedrat Comprar
2023-2024
Kiss me love
Les Antonietes
Del ds. 23.03.24 al dg. 24.03.24

L’emblemàtica companyia Les Antonietes s’acomiada dels escenaris amb aquest divertit espectacle que esdevé un cant a la vida ple de música i humor. Amb el conegut actor Pep Ferrer.

Aplaudits per la crítica Noms i cares conegudes Per passar una bona estona Petits grans èxits
Imatge de l'actor Jordi Banacolocha assegut en una cadira amb la mirada perduda, i dret darrere seu, també amb la mirada perduda, l'actor Adrian Grösser Comprar
2023-2024
Pazzo
De Fèlix Herzog
Del dv. 03.05.24 al dg. 05.05.24

Jordi Banacolocha i Adrian Grösser interpreten brillantment a dos artistes de circ fracassats, en aquest emotiu espectacle aplaudit per la crítica que esdevé un cant a l’amor a la vida i a la llibertat. 

Aplaudits per la crítica Noms i cares conegudes