UP!

Lagunarte (França)

Finalitzat
ds. 25.11.23

25 NOVEMBREINFORMACIÓ PRÀCTICA
Dissabte a les 11 h i a les 12:30 h
Durada: 30 minuts
Edat recomanada: de 6 mesos a 5 anys
Preu: 10 € / 8 €

MÉS INFORMACIÓ
www.elpetit.cat

AMB EL SUPORT DE

Boca a Boca

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Un magnífic espectacle on a través de la veu i els objectes viatjarem per l’aventura de fer-se gran. 

 

Volem créixer, pujar més amunt, ser més grans… però massa alt ens mareja. Només podem créixer fins a la nostra pròpia alçada. Construïm la vida a cada moment. Els elements de la nostra construcció estan a l’abast, a la vista, dins del nostre cos, dins de la nostra veu, però de vegades tot se’ns escapa.

UP!, que significa "alt" en anglès i "precaució" en basc, és la paraula clau d'un espectacle adreçat a nens i nenes de 0 a 5 anys. A través de la veu i el cos, Kristof Hiriart ens ofereix un espectacle vocal excepcional que ens farà ser una mica més alts!

 

 

Escriptura, posada en escena i escenografia: Kristof Hiriart / Veu, percussió, moviment: Kristof Hiriart / Mirada externa: Maryline Pruvost / So: Patrick Fischer / Il·luminació: Antoine Decembri / Escenografia: Johann Praud, Marianne Cresson / Administració, producció i distribució: Maite Garra, Annick Irungaray, Christine Garay

 

ElPetit, 19è Festival Internacional d'Arts per a la primera infància

Aquest novembre, Igualada tornarà a ser escenari del Festival Internacional elPetit, convertit en referent europeu, una oportunitat única per veure els millors espectacles per als més petits. 

El Festival internacional elPetit té per objectiu apropar les arts en viu a la primera infància i reivindicar la importància de viure experiències artístiques en els primers anys de vida. De l’11 al 26 de novembre el Festival elPetit omplirà els espais de 13 ciutats del territori amb algunes de les millors propostes internacionals i nacionals per al públic més menut. L’edició 2023 es caracteritza per ser fidel a l’essència d’elPetit amb una àmplia programació d’experiències immersives d’alta qualitat, innovadores, enfocades en els llenguatges contemporanis i que aposten pel talent emergent. Aquest any, el Festival dona la benvinguda a dues noves seus, Madrid i Mallorca i inclou l’estrena de les últimes creacions d’artistes catalans que han comptat amb el suport del Festival elPetit i del Mercat de les Flors. En total, més de 100 espais d’encontre artístic on descobrir el món que ens envolta a través del joc, els sentits i la imaginació.

 

Si vols saber-ne més...

Entrevista a Eulàlia Ribera, directora del festival, al programa "La Galeria" de Ràdio Igualada

Web del festival elPetit, amb tota la programació 2023

Dissabte
25
nov
11:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
Dissabte
25
nov
12:30 h
 
Des de
8 €
Finalitzat