Soul&Funk (Concert per a nadons)

Pels més menuts

Finalitzat
2022-2023
dg. 27.11.22

27 NOVEMBRE

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Diumenge a les 12 h i a les 17:30 h 
Durada: 45 minuts
Edat recomanada: de 0 a 5 anys

Preu: 8 € (adults) / 6 € (infants)

MÉS INFORMACIÓ
www.pelsmesmenuts.cat
www.elpetit.cat

AMB EL SUPORT DE

Boca a Boca

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Un concert per a nadons. Un viatge per la història de la música negra amb un repertori adaptat a l’exigència dels més menuts.

 

Els nadons tenen un gran potencial d’audició i com tothom, necessiten escoltar varietat de sons i timbres de qualitat, estructures riques, estils diversos, harmonies diferents... però quan tenen l’oportunitat d’anar a un concert?

Soul&Funk és un concert adaptat a les necessitats i l’exigència dels més menuts de la casa (de 0 a 5 anys) amb el que escoltarem un repertori de peces musicals que ens portaran a descobrir el bategar del cor de la música negra a partir d’aquelles cançons que surten de l’ànima, el Soul, i l’electricitat i el ritme de la música Funky. Escoltarem clàssics com Summer time, St. Louis Blues, Amazing Grace, All of me, I feel good de James Brown, The Dock of The Bay d'Otis Redding, What a wonderful World de Louis Amstrong, Rehab d'Amy Winehouse, Uptown Funk de Bruno Mars, entre moltes altres joies del gènere.

Un any més, elPetit surt del seu cau per acostar les Arts en viu a la primera infància (0-5). Un Festival que reivindica la importància de viure experiències artístiques en viu en els primers anys de vida. Un Festival transversal que arriba el novembre a 11 ciutats del territori per a alimentar la curiositat, l’esperit crític, la creativitat, la comunicació i el joc del públic més petit…i no tan petit!

Aquest any, elPetit s’ha cuinat a foc lent i s’han seleccionat els millors ingredients per a generar espais d’encontre artístic de qualitat, contemporanis i que apostin per als nous llenguatges i el talent emergent. Amb denominació d’origen nacional i internacional, l’edició d’enguany ofereix un programa amb una selecció de les millors propostes artístiques en viu del moment. Experiències immersives, qualitat artística, aforaments reduïts i llenguatges contemporanis són alguns dels nutrients del Festival elPetit 2022. Una recepta que convida petits/es i grans a descobrir i compartir experiències artístiques úniques i a obrir la mirada al món des de l’honestedat, l’emoció i el joc.

 

Direcció artística, veu i guitarra: Faló Garcia i Pellejà / Direcció musical, saxo baríton, tenor i flauta: Adrià Bauzó / Veu: Karol Green / Saxo tenor, clarinet i clarinet baix: Xavi Molina / Acordió, saxo soprà, flauta i piano: Pau Sánchez / Disseny de llums: Xavi Feliu

 

Twitter

Diumenge
27
nov
12:00 h
 
Des de
8 €
Finalitzat
Diumenge
27
nov
17:30 h
 
Des de
8 €
Finalitzat