Guillem Albà & La Marabunta

De Guillem Albà

Finalitzat
Dissabte 14 de maig | 20:00 h

14 MAIG

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dissabte a les 20 h
Durada: 1 hora
Preu: gratuït
Lloc: plaça de Cal Font

Espectacle en el marc del 25è aniversari del Teatre de l'Aurora

Programació Gener/Maig 2022

 

/ Celebrem els 25 anys del Teatre de l'Aurora amb un show de clown enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe, que serà d’accés gratuït

 

Guillem Albà & La Marabunta és bogeria. És descontrol amb classe. No voler despentinar-se i acabar perdent els pantalons. Però amb un somriure a la cara. Un show de clown enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe. Sketch a tempo matemàtic. A l’escenari els artistes lluiten perquè res no s’entengui. Cançons pròpies. Gags absurds. Cabaret. Res no té cap sentit i tot és possible. No hi ha cap ordre establert. És el caos del pallasso. Improvisació: sortir i jugar. Divertir-se passi el que passi, i qui sap què passarà avui. I demà. I demà passat. Això és la selva. Voleu riure? Esteu convidats.

 

Idea original, Guió i Composició musical: Guillem Albà & La Marabunta / Intèrprets: Guillem Albà, Martí Soler,  Albert Comaleras, Àlvar Monfort, Edgar Gómez, Irene Garcés i Luisma Villegas / Direcció: Guillem Albà / Direcció musical: Albert Comaleras / Ajudant de direcció i regidoria: Sergio Martínez / Direcció tècnica i sonorització: Toni Mentruit / Disseny il·luminació i tècnics: Ignasi Solé i Oriol Ibáñez / Textos cançons: Pau Escribano, Anna Roig i Tatiana Sánchez / Llàcer / Vestuari: Irene Nené Fernandez. 

Dissabte
14
mai
20:00 h
 
Gratuït
Finalitzat