Carme Canela & Joan Monné

Finalitzat
Dijous 28 d'octubre | 20:30 h

28 OCTUBRE

Cicle Música de primera fila

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dijous a les 20:30 h
Durada: 1 hora
Preu: 12 € / 10 €

MÉS INFORMACIÓ
www.canelamonneduet.com

CONCERT ORGANITZAT AMB

Estival de Jazz

Programació Gener/Maig 2022

 

/ La cantant Carme Canela i el pianista Joan Monné celebren 25 anys del seu primer disc conjunt, Introducing (1996), amb un repertori jazzístic que recorre les cançons més estimades que han interpretat plegats. 

 

La cantant Carme Canela i el pianista Joan Monné celebren els 25 anys del llançament del seu primer disc conjunt, “Introducing”, amb un repertori antològic de les cançons que han interpretat plegats als escenaris.

Les cançons que han format part dels seus discos i els seus concerts abracen un ampli ventall sonor i estilístic. Des de grans cançons de la música brasilera (“Beatriz”, “Madalena”); clàssics de jazz de Cole Porter o Thelonious Monk; la cançó d’autor d’artistes com Joan Manuel Serrat (“Per Sant Joan”), Silvio Rodríguez (“Óleo de mujer con sombrero”) o Gato Pérez (“Granito de sal”); èxits de la música pop com ara “Walking on the moon” de The Police o “Julia” dels Beatles; cançons populars com “El testament d’Amèlia” i composicions pròpies. Un viatge sonor que captura un quart de segle de cançons a través de músiques i llengües diverses.  

L’Estival de Jazz i el Teatre de l’Aurora s’uneixen per oferir conjuntament un concert de jazz al mes dins el Cicle Música de primera fila al llarg de la temporada. 

 

Veu: Carme Canela / Piano: Joan Monné / Contrabaix: Giuseppe Campisi / Bateria: Andreu Pitarch 

 

Instagram

Twitter

Dijous
28
oct
20:30 h
 
Des de
12 €
Finalitzat