Kiss me love

Les Antonietes

Comprar
14 €
Del ds. 23.03.24 al dg. 24.03.24

23/24 MARÇ

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora i 25 minuts
Preu: des de 14 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de dissabte

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ L’emblemàtica companyia Les Antonietes s’acomiada dels escenaris amb aquest divertit espectacle que esdevé un cant a la vida ple de música i humor.

 

Ens trobem en un dels tants barris del nostre país, continent, món. On les coses sempre són més complicades del que caldria. On falta llum al carrer i la gent té massa pressa, on es parla per no escoltar i on no s’escolta massa per no haver de dir res. A fora se sent la televisió dels veïns, els autobusos arriben amb retard i la gent ensopega amb la seva vida i cau un i altre cop. I si no cau més avall, és perquè més avall no hi ha res. 

Els nostre protagonistes són: l’Ataulfo, propietari d’un magatzem de fruita que espera ser-ho per poc temps, és conscient que ja ho ha donat tot en aquesta vida i ara només pensa en gaudir-la. La Marina, que també treballa al magatzem i també espera marxar aviat, una noia alegre, optimista i decidida a viure intensament. El Lenon, que sempre porta ulleres rodones, és viu i això ja és més del que molts podrien dir. El Marc, que toca la guitarra i és la seva salvació però la vocació comença a abandonar-lo i ell ho nota. 

Pep Ferrer, Annabel Castan, Jorge Cabrer i Ignasi Guasch donen vida a aquests quatre personatges a Kiss Me Love, un divertit espectacle amb música en viu que esdevé un cant a la vida. A través d’ells, l’obra parla de pors que tots hem sentit: sentir-se atrapat en una professió, en una societat, en una emoció, en una separació, en un accident, en una malaltia, etc., i no saber com sortir-ne.  

Les Antonietes, una de les companyies catalanes més emblemàtiques i premiades, s’acomiaden dels escenaris després d’haver presentat a l’Aurora espectacles memorables com Vània, Un tramvia anomenat desig, Mambo i Othello. La darrera oportunitat per veure-les a Igualada. 

 

 

La crítica n'ha dit...

"Les Antonietes fan un nou cant a la vida. Davant de les adversitats, conviden a viure-les amb senzillesa i intensitat. Amb un aire positiu que tot ho amara, sense caure en el bonisme somnolent."
Jordi Bordes, Recomana.cat

"Deixar la teva vida aparcada per a fer-se càrrec d’una altra persona, renunciar als desitjos per a tenir cura d’algú dependent, en definitiva, deixar el teu món per a cuidar els teus és l’espina dorsal d’aquesta comèdia vitalista, amb la música com a teràpia per a superar els entrebancs."
Oriol Osan i Tort, El Núvol

"Una profunda reflexió sobre els límits de l'ésser humà quan el punt feble és el misteri del cervell. I els quatre intèrprets ajuden a fer, des de la ficció, aquesta reflexió amb la maduresa escènica d'un Pep Ferrer, la camaleònica Annabel Castan, el caràcter rude de Jorge Cabrera i l'aparent ingenuïtat que desprèn Ignasi Guasch."
Andreu Sotorra, Recomana.cat

 

Text i direcció: Oriol Tarrasón / Música: Ferran González / Arranjaments musicals: Jorge Cabrera / Ajudant de direcció: Montse Vellvehí / Repartiment: Jorge Cabrera, Annabel Castan, Pep Ferrer i Ignasi Guasch / Escenografia: Sergi Corbera / Audiovisuals: Mar Orfila / Il·luminació: Ganecha Gil / Vestuari: Yaiza Ares / So: Òscar Villar / Fotografia: David Tarrasón / Disseny gràfic: Assad Kassab / Community Manager: Maria Bertran / Estudiant en pràctiques: Llucia Ponseti / Gestor cultural: Eduard Arderiu / Distribució: Xavi Gonzàlez (Escenapart) / Producció executiva: Raül Perales / Producció: Les Antonietes

 

Si vols saber-ne més...

Videoclip de la cançó Kiss Me Love de les Antonietes

Interpretació en directe de la cançó Kiss Me Love, al programa "Punts de Vista" de RTVE

Dissabte
23
mar
20:00 h
 
Des de
14 €
Diumenge
24
mar
19:00 h
 
Des de
14 €
Si t’agrada aquesta proposta, potser t’interessarà...
Sí Sí Sí | © David Ruano Comprar
2023-2024
Sí Sí Sí
D'Eleanor Bishop i Karin McCracken
Del dv. 01.03.24 al dg. 03.03.24

L’espectacle sobre el desig i el consentiment que ens hauria agradat veure quan anàvem a l’institut. Estrena de la nova producció del Teatre de l’Aurora protagonitzada per la coneguda actriu Ann Perelló. 

Segell local Actualitat a escena
Imatge de l'actor Jordi Banacolocha assegut en una cadira amb la mirada perduda, i dret darrere seu, també amb la mirada perduda, l'actor Adrian Grösser Comprar
2023-2024
Pazzo
De Fèlix Herzog
Del dv. 03.05.24 al dg. 05.05.24

Jordi Banacolocha i Adrian Grösser interpreten brillantment a dos artistes de circ fracassats, en aquest emotiu espectacle aplaudit per la crítica que esdevé un cant a l’amor a la vida i a la llibertat. 

Aplaudits per la crítica Noms i cares conegudes