Aquell carrer

Produccions de Ferro

Suspès
Del dv. 16.02.24 al dg. 18.02.24

16/17/18 FEBRER

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora i 15 minuts
Preu: des de 14 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

AVÍS IMPORTANT: ESPECTACLE SUSPÈS
Per motius aliens al teatre, se suspenen les funcions d’Aquell carrer programades pels dies 16, 17 i 18 de febrer. La companyia i el teatre lamentem les molèsties que això pugui causar i estem en converses per tornar a programar l’espectacle de cara a la tardor vinent.

 

/ El reconegut Toni Gomila torna a l’Aurora amb un apassionant viatge al carrer de la seva infantesa. Aquell carrer que podria ser el carrer de tots. 

 

A partir d'un conjunt d'entrevistes i apunts de documentació històrica, Aquell carrer descobreix la personalitat del barri de Sa Torre, a Manacor, testimoni de la metamorfosi de la ciutat. Misèria, contraban, sexe, unes vides que conformen un trencaclosques que explica el desenvolupament socioeconòmic d'una barriada perifèrica alhora que ens il·lustren sobre el pensament, la moral i la vida quotidiana del convuls segle XX.  

Toni Gomila i Catalina Florit segueixen el rastre de diverses biografies humanes que exemplifiquen, com els anells a la soca d’un arbre, un sentiment de pertinença, de col·lectiu, d’agermanament. Perquè aquell carrer que ens mostren, podria ser qualsevol altre carrer, podria ser el carrer de tots.  

Després d’Acorar (2013) i Peccatum (2017), els aclamats Produccions de Ferro tornen al Teatre de l’Aurora amb una nova proposta que ha valgut el Premi al Millor Espectacle i Millor Direcció (Ferran Utzet) als guardons de l’Associació de Teatres i Auditoris Públics 2020 d’Illes Balears.

 

La crítica n'ha dit...

"És la història d’un carrer, la crònica de tot un poble, el microcosmos personal vist a través d’una lupa que l’amplia de tal manera que el converteix en un mirall on es veuen reflectides moltes de les nostres vivències, els nostres orígens o, si més no, les dels nostres progenitors."
J.A. Mendiola, ARA Balears

"Toni Gomila és una riuada de relats opulent i incontenible que, tanmateix, té la mestria d'engiponar-los amb la màxima eficàcia dramàtica per arribar a fer un testimoni monumental a partir d'una aparent minúcia.”
Francesc Massip, Recomana.cat

"No era tasca gens fàcil la que tenia l’actriu, Catalina Florit, de treballar amb un actoràs com Toni Gomila, i la veritat és que se’n surt amb escreix; especialment brillant, com ell, en assolir supersòniques transicions i alentir en segons els gests i moviments des de l’edat de l’actor, a la provecta dels personatges senils que pul·lulen arreu del muntatge."
Carles Cabrera, El Temps de les Arts

"No hi ha res més particular que el relat de la infantesa de cadascú, i Aquell carrer no és res més -i no és poc- que una pila de records d'infantesa i de joventut dels que poblaren el barri de Sa Torre a Manacor, del que Gomila n’és fill cada cop més il·lustre."
Iolanda G. Madariaga, Recomana.cat

 

Dramatúrgia: Toni Gomila / Direcció: Ferran Utzet / Intèrprets: Catalina Florit i Toni Gomila / Espai escènic: Xesca Salvà / Construcció i atrezzo: Miquel Buades / Vestuari: Pau Aulí / Il·luminació: Pep Barcons / Espai sonor i vídeo: Joan Miquel Artigues / Tècnic de llum: Dani Noceda / Tècnic de so: Olivier Auclair / Fotografia i disseny cartell: Francesc Meseguer / Audiovisuals: Joan Martí i Joan Vidal / Vídeo i teaser: Joan Martí i Daniel Rubsamen / Producció executiva: Fàtima Riera / Comunicació i premsa: Cristina Bugallo / Producció: Produccions de Ferro  

 

Si vols saber-ne més...

Reportatge de l'espectacle Aquell carrer, al TN de TV3

Divendres
16
feb
20:00 h
 
Des de
14 €
Suspès
Dissabte
17
feb
20:00 h
 
Des de
14 €
Suspès
Diumenge
18
feb
19:00 h
 
Des de
14 €
Suspès
Si t’agrada aquesta proposta, potser t’interessarà...
Comprar
2023-2024
El collar de la reina
Amb Marta Pérez i Arnau Puig
Del dv. 15.03.24 al dg. 17.03.24

Marta Pérez i Arnau Puig fan tots els personatges de l'auca en aquesta comèdia rocambolesca sobre l’estafa de la joia més impressionant de tots els temps: el collaret de Maria Antonieta. 

Noms i cares conegudes Per passar una bona estona
L'actor Pepe Zapata, vestit amb una samarreta imperi i uns pantalons amb tirants, sostè una pala d'on cau terra, amb la mirada seriosa Comprar
2023-2024
L'enterrador
De Gerard Vázquez i Pepe Zapata
ds. 06.04.24

Pepe Zapata brilla en un colpidor homenatge a les víctimes anònimes de la Guerra Civil interpretant un valent i humil enterrador que dignifica als morts executats pel bàndol feixista.  

Aplaudits per la crítica Actualitat a escena Petits grans èxits
Imatge en blanc i negre d'un home amb una pilota de futbol antiga tapanat-li la cara Comprar
2023-2024
Més que un club
De David Pintó i Joan Valentí
Del dj. 09.05.24 al dg. 12.05.24

Després d'èxits com La Primera o Mort a les cunetes, Joan Valentí i David Pintó presenten aquest nou espectacle per homenatjar la història del Barça. A través de la història del club, s'entén la de Catalunya.

Segell local Noms i cares conegudes Actualitat a escena