Un tal Quixot

Marcel Tomàs & Cascai Teatre

Finalitzat
Del dv. 02.02.24 al dg. 04.02.24

02/03/04 FEBRER

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Divendres i dissabte a les 20 h
Diumenge a les 19 h
Durada: 1 hora i 10 minuts
Preu: des de 14 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Marcel Tomàs torna a l’Aurora amb un espectacle delirant que reinterpreta el gran clàssic d’El Quixot  i trena una història esbojarrada i amb molt d’humor.

 

Un conferenciant fa un discurs basat en l'emblemàtica novel·la d'El Quixot quan el classicisme del text de l'obra es torça en aparèixer un mosso de manteniment de la sala, un tipus simpàtic sense complexos, que interromp a l'orador mostrant una saviesa popular i directa. És la reencarnació del Sancho Panza contemporani. 

Després de l'èxit d’Un tal Shakespeare, la companyia Cascai Teatre s'endinsa en l'univers de Miguel de Cervantes per actualitzar-lo i trenar una història divertida, esbojarrada i hilarant al voltant de la relació de dos amics antagònics: un Quixot ple de valor i un pragmàtic Sancho, reinterpretats per Marcel Tomàs i Toni Escribano, que tenen una mirada molt diferent de la societat que els envolta, però que són la més pura essència de l'amistat. 

Un tal Quixot posa damunt l’escena, amb una barreja de música, col·laboracions espontànies amb el públic i humor, la lluita per aconseguir els somnis que un vol sense tenir por a ser diferent de la resta, la llibertat, les excentricitats de cadascú i, sobretot, el sentit de l’amistat.  

Una adaptació dels passatges més populars de l’obra universal de Cervantes però contextualitzats a la nostra societat, sempre des d’aquesta mirada excèntrica i divertida de dos clowns contemporanis.

 

 

La crítica n'ha dit...

"Un divertit joc escènic però, alhora, una lliçó de literatura que es desenvolupa amb la plena complicitat dels espectadors."
Pablo-Ignacio de Dalmases, Catalunya Press

"Cascai fa una caricatura ràpida, amb el traç hàbil de l'experiència i aconseguint que el ritme de l'obra transiti per molts més paisatges que ni el Rocinante hagués mai imaginat."
Jordi Bordes, Recomana.cat

 

Creació i direcció: Marcel Tomàs i Susana Lloret / Direcció musical i coreografia: Marta Ribera / Intèrprets: Marcel Tomàs i Toni Escribano / Veu en off: Pep Cruz / Cançons originals: Carles Serras / Músics enregistrament sonor: Aleix Cansell i Tomàs Pujol / Disseny sonor: Carles Xirgo / Disseny de llum: Gerard Canadell / Fotografia i disseny gràfic: Marcel Asso / Vestuari: Belmondo / Escenografia: Guille Gongora / Comunicació: Irene Vila / Producció: Cascai Teatre 

 

Si vols saber-ne més...

Entrevista de Carme Canet a l'actor Marcel Tomàs, al programa "Entre Caixes" d'ICat

Entrevista a l'actor Marcel Tomàs, al programa "La Galeria" de Ràdio Igualada

Divendres
02
feb
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Dissabte
03
feb
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Diumenge
04
feb
19:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat
Si t’agrada aquesta proposta, potser t’interessarà...
Comprar
2023-2024
El collar de la reina
Amb Marta Pérez i Arnau Puig
Del dv. 15.03.24 al dg. 17.03.24

Marta Pérez i Arnau Puig fan tots els personatges de l'auca en aquesta comèdia rocambolesca sobre l’estafa de la joia més impressionant de tots els temps: el collaret de Maria Antonieta. 

Noms i cares conegudes Per passar una bona estona
Els quatre protagonistes de l'espectacle caminant l'un al costat de l'altre per un carrer empedrat Comprar
2023-2024
Kiss me love
Les Antonietes
Del ds. 23.03.24 al dg. 24.03.24

L’emblemàtica companyia Les Antonietes s’acomiada dels escenaris amb aquest divertit espectacle que esdevé un cant a la vida ple de música i humor. Amb el conegut actor Pep Ferrer.

Aplaudits per la crítica Noms i cares conegudes Per passar una bona estona Petits grans èxits
Imatge de l'actor Jordi Banacolocha assegut en una cadira amb la mirada perduda, i dret darrere seu, també amb la mirada perduda, l'actor Adrian Grösser Comprar
2023-2024
Pazzo
De Fèlix Herzog
Del dv. 03.05.24 al dg. 05.05.24

Jordi Banacolocha i Adrian Grösser interpreten brillantment a dos artistes de circ fracassats, en aquest emotiu espectacle aplaudit per la crítica que esdevé un cant a l’amor a la vida i a la llibertat. 

Aplaudits per la crítica Noms i cares conegudes