La història de Babar

Pep Farrés i Guillem Martí

Comprar
8 €
Del ds. 06.01.24 al dg. 07.01.24

06/07 GENER

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dissabte a les 17 h i 18.30 h
Diumenge a les 12 h i les 18 h
Durada: 30 minuts
Edat recomanada: a partir de 5 anys
Preu: 10 € / 8 €

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de dissabte a les 18:30 h

Compartir

Frase destacada

Una rotllana de 50 espectadors amb el piano i l’escena al mig. Un clàssic de la literatura infantil que connectarà amb petits i grans, dins el Cicle Km.0 d'espectacles familiars fets aquí.

/ Una rotllana de 50 espectadors amb el piano i l’escena al mig. Un clàssic de la literatura infantil que connectarà amb petits i grans.

 

Diuen que un estiu el compositor Francis Poulenc estava tocant el piano a casa seva. Mentre tocava s’hi va apropar la seva neboda, portava el llibre La història de Babar de Jean de Brunhoff i li va dir: “Toca’m aquest conte”, i Poulenc ho va fer.

L’igualadí Pep Farrés, de la companyia Farrés Brothers, torna a l’Aurora acompanyat del pianista Guillem Martí per presentar el clàssic de la literatura infantil i juvenil La història de Babar. Una història musicada sobre l’esperit de superació, la lluita contra les adversitats i la felicitat. Ho faran amb un format proper: una rotllana de cinquanta espectadors i el piano i l’escena al mig.

 

Interpretació: Pep Farrés / Piano: Guillem Martí / Text: Jean de Brunhoff / Música: Francis Poulenc

 

El Cicle Km.0, espectacles familiars fets aquí

El Teatre de l’Aurora i les companyies de teatre familiar de l’Anoia us presentem la novena edició del Cicle Km.0. Torna aquesta cita anual, aprofitant les festes nadalenques, que ens permet veure a casa nostra els espectacles per a tots els públics que creen les companyies d’Igualada i la seva comarca.

A l’Anoia i rodalies comptem amb diverses companyies professionals de teatre que es dediquen principalment al públic familiar. Fa anys que creen magnífics espectacles que després porten de gira per Catalunya i arreu del món. Aquest cicle és una oportunitat per donar a conèixer la important feina que fan i també com la fan. Per això, podreu veure dos espectacles que seran un punt de trobada entre artistes i espectadors.

Amb la col·laboració de:
2princesesbarbudes (Sant Joan de Mediona)
Farrés brothers i cia (Igualada)
JAM (Copons)
Ka Teatre (Sant Martí de Tous)
La companyia del príncep Totilau (Sant Martí de Tous)
Teatre Nu (Sant Martí de Tous)
Tot Circ (Copons)

Dissabte
06
gen
17:00 h
 
Des de
8 €
Dissabte
06
gen
18:30 h
 
Des de
8 €
Diumenge
07
gen
12:00 h
 
Des de
8 €
Diumenge
07
gen
18:00 h
 
Des de
8 €
Si t’agrada aquesta proposta, potser t’interessarà...
El protagonista de l'espectacle assegut a terra mirant-se cap amunt una escala de fusta plegada Comprar
2023-2024
UP!
Lagunarte (França)
ds. 25.11.23

Un magnífic espectacle dirigit als més menuts de casa on a través de la veu i els objectes viatjarem per l’aventura de fer-se gran. Dins una nova edició del Festival elPetit.

Per gaudir en família
Infants de 2 anys vestits amb una granota blanca i una ballarina també vestida de blanc, enmig d'un escenari negre amb el terra amb una taca de color projectada Comprar
2023-2024
Little Night
Imaginart
dg. 26.11.23

Una experiència interactiva única per als més petits, una immersió a través del joc en la nit més màgica i fantàstica plena d’imatges sugerents, en el marc del Festival elPetit. 

Per gaudir en família
El capoll blanc d'una eruga sobre un fons blanc Comprar
2023-2024
Rrrrr, Història d'una eruga
La companyia del príncep Totilau
Del dv. 29.12.23 al ds. 30.12.23 | 18:00 h

Un evocador espectacle visual sobre la metamorfosi d’una papallona a càrrec d’una de les millors companyies de l’Anoia. Dins el Cicle Km.0, espectacles familiars fets aquí.

Segell local Per gaudir en família