Ni con tres vidas que tuviera

De José Pascual Abellán (Madrid)

Finalitzat
Del dv. 28.02.20 al dg. 01.03.20

28/29 FEB / 1 MAR Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 1 hora i 20 minuts
Preu: 16 € / 13 €
Espectacle en castellà

ACTIVITAT PARAL·LELA
Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

Compartir

Un impactant espectacle basat en l'entrevista del periodista Jordi Évole a l'exterrorista Iñaki Rekarte. Una invitació al diàleg i a la presa de partit estrenada amb èxit a Madrid.

 

Inspirada en l'entrevista que el periodista Jordi Évole va fer a l'exetarra Iñaki Rekarte en el seu programa Salvados (La Sexta). L'obra situa l'acció en el moment en què un home, que acaba de complir condemna de 20 anys de presó, torna a la vida (la que un dia va sembrar d'horror) i s'enfronta a les preguntes d'un redactor gràfic que ha hagut de preparar a fons aquesta conversa directa, exempta de sentiment i complicitat. Aquesta entrevista, que parla d'un conflicte que pot situar-se en qualsevol lloc de món, serà l'avantsala de la trobada més complicada: el de l'assassí amb la família de les seves víctimes. Durant 80 minuts, els protagonistes es converteixen en tres vèrtexs d'una mateixa història que interpel·la l'espectador i fan que es pregunti quins són els límits de la moral.

Ni con tres vidas que tuviera ens parla de sentiments universals com la vida, la mort, l’amor i el dolor, i ens convida a reflexionar sobre qualsevol tipus de terrorisme, així com sobre la necessitat d’entendre i perdonar.

El text, ja estrenat a Madrid i aplaudit per la crítica, el firma el dramaturg José Pascual Abellán, autor d’obres socialment compromeses com Boges, Versus i Lo que nos falta. A més, l’actor Jorge Cabrera ha estat candidat a Premi MAX com a millor actor pel paper d’exterrorista en aquesta peça.

 

Dramatúrgia: José Pascual Abellán / Direcció: Zara Sobral / Intèrprets: Jorge Cabrera, Lucía Esteso i Nacho Hevia

Divendres
28
feb
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Dissabte
29
feb
21:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
01
mar
19:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat