La Bíblia contada per Xavi Castillo

Pot de Plom Teatre (País Valencià)

Finalizado
2022-2023
Del MI 23.08.23 al JU 24.08.23 | 22:00 h

23/24 AGOST

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dimecres i dijous a les 22 h
Durada: 1 hora i 30 minuts
Preu: des de 14 €

MÉS INFORMACIÓ
Pàgina web de la companyia

Compartir

Aparcament Teatre de l'Aurora

/ Torna el conegut humorista valencià Xavi Castillo amb un divertit espectacle sobre la història més coneguda de totes, però que potser pocs hem llegit. 

 

La Bíblia contada per Xavi Castillo fa un repàs pel text més llegit i explicat de la història de la humanitat: la Bíblia! Amb la sàtira i l’humor habitual de la companyia valenciana Pot de Plom, l’humorista Xavi Castillo repassa l’antic i el nou testament explicant la Creació, el Diluvi Universal, Moisès… sempre des de l’humor i portant el text a l’actualitat política i social. 

Xavi Castillo i Pot de Plom tornen al Teatre de l’Aurora, després d’haver-nos fet riure amb espectacles com Xavi Castillo News!, Con la iglesia hemos topao o Canvi Climàtic Circus Show.  

 

 

La crítica n'ha dit...

"En La Bíblia contada per Xavi Castillo (Antic i Nou Testament) se revisitan pasajes como La Creación, El Diluvio Universal, Moisés y las tablas de la ley, la Torre de Babel, el nacimiento de Jesús y los milagros… Historias que todos conocemos, y que el actor alicantino lleva al terreno del surrealismo y la carcajada."
Carles G., Valencia News

 

Autor, actor i director: Xavi Castillo / Utilleria i vestuari: Enric Juezas, Paqui Dènia i Adela Palomares / Llum i so: Gabriela Calleja / Tècnics en gira: Gabriel Calleja i Juan Ruiz / Producció executiva: Victòria Garrigues / Imatge gràfica i comunicació pública: Adela Palomares / Fotografia: Lux Peak Photography

Miércoles
23
ago
22:00 h
 
Des de
18 €
Finalizado
Jueves
24
ago
22:00 h
 
Des de
18 €
Finalizado