Teatre de l'Aurora

Llibertat presos polítics

Dimarts, 21.08.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Qui som Unicoop Cultural

Unicoop Cultural

Unicoop Cultural S.C.C.L. som una empresa de serveis sòcioculturals dedicada al cultiu del temps lliure i l’organització d’activitats culturals, especialitzada en l’àmbit de les arts escèniques en general i en aquelles dirigides a tots els públics en particular. La nostra missió és proveir als nostres usuaris dels productes culturals i els serveis de major qualitat. Ens recolzem en la nostra experiència de més de 15 anys i la nostra vocació de servei públic per contribuir a que la cultura sigui accessible per a tothom, sense buscar l’obtenció de beneficis econòmics però sí la sostenibilitat del projecte.

 

laurora

La maleta de l'Agustí

Entrada del Teatre de l'Aurora

sostre_vestibul

Unicoop Cultural és propietària i gestora del Teatre de l'Aurora, un projecte col·lectiu sense ànim de lucre basat en la complicitat, la participació i la cooperació. Des de 1996 i amb un aforament de 110 localitats, ofereix una programació estable amb la voluntat que el teatre, i la cultura en general, siguin accessibles per a tothom a través d'una oferta de qualitat. El Teatre de l'Aurora, ubicat a Igualada, forma part de l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) i de la Red de Teatros Alternativos.

 

 

A més de l’exhibició d’arts escèniques, el Teatre de l’Aurora es dedica a la producció d’espectacles principalment dirigits a tots els públics. El nostre compromís és contribuir a la millora del sector professional que es dedica al teatre familiar en el panorama català. Des de l’any 2005, el Teatre de l’Aurora ha participat en més de 16 coproduccions amb companyies professionals catalanes.

 

 

Aquest espai cultural situat al carrer de l’Aurora, 80 (a la cèntrica plaça de Cal Font d’Igualada) també és un casal privat d’entitats (acull vuit entitats igualadines que agrupen uns 2.000 socis) i ofereix serveis de lloguer dels seus espais (per a reunions, assaigs, conferències, etc.) per a empreses i entitats.

 

 

La història d’Unicoop Cultural, i la del Teatre de l’Aurora com a motor d’aquest projecte, està lligada a la suma de la voluntat, el compromís i l’esforç de moltes persones que, amb la seva dedicació altruista durant molts anys, han aconseguit que aquest espai independent de cultura sigui avui una realitat viva. Gràcies a totes aquestes persones i al suport d’entitats, empreses i institucions, Unicoop Cultural continua treballant per tal de crear valor cultural i social de forma sostinguda a Igualada i la comarca de l’Anoia.

 

 

unicoop

UNICOOP CULTURAL SCCL

Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font)

08700 IGUALADA (Barcelona)

Tel. 93 805 00 75

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Facebook Twitter
Imprimeix