Teatre de l'Aurora

Llibertat presos polítics

Dimarts, 21.08.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Qui som

Sala Teatre de l'AuroraEl Teatre de l'Aurora, gestionat per la cooperativa Unicoop Cultural, és un projecte col·lectiu sense ànim de lucre basat en la complicitat, la participació i la cooperació. Ofereix una programació estable des de 1996 amb la voluntat que el teatre, i la cultura en general, siguin accessibles per a tothom a través d'una oferta de qualitat.

 

El Teatre de l'Aurora, ubicat a Igualada, és membre de l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) i de la Red de Teatros Alternativos.

Unicoop Cultural

Unicoop Cultural S.C.C.L. som una empresa de serveis sòcioculturals dedicada al cultiu del temps lliure i l’organització d’activitats culturals, especialitzada en l’àmbit de les arts escèniques en general i en aquelles dirigides a tots els públics en particular. La nostra missió és proveir als nostres usuaris dels productes culturals i els serveis de major qualitat. Ens recolzem en la nostra experiència de més de 15 anys i la nostra vocació de servei públic per contribuir a que la cultura sigui accessible per a tothom, sense buscar l’obtenció de beneficis econòmics però sí la sostenibilitat del projecte.

Llegiu-ne més

Casal d'entitats

Aquest espai cultural és també un casal privat d'entitats, acollint en el seu interior a 6 entitats igualadines, que tenen la seva seu social en aquestes instal·lacions i que agrupen prop de 2.000 socis.

Llegiu-ne més

Història

Unicoop Cultural és una cooperativa centenària hereva de les antigues cooperatives «La Económica» i «La Igualadina» (1904), «Unió de Cooperadors» (1936), Societat Cooperativa de Consumidors «La Victoria» (1939) i «Unió Cooperativa Unicoop» (1976). Amb les seves actuals finalitats sòcioculturals, Unicoop Cultural es crea l'1 de setembre de 1988 com a resposta a la greu situació jurídico-financera en què es trobava la seva entitat antecessora, la «Unió Cooperativa Unicoop».

Llegiu-ne més

Equip humà

El Teatre de l'Aurora, gestionat per la cooperativa Unicoop Cultural, és un projecte col·lectiu sense ànim de lucre basat en la complicitat i la cooperació. Per això Unicoop Cultural compta amb els Amics del Teatre de l'Aurora, un ampli grup de persones que, de forma voluntària i altruista, col·laboren en la programació d'espectacles, tasques d'atenció al públic, donant suport econòmic, promoció dels espectacles, etc. Per a la gestió del Teatre de l'Aurora i de la seva seu social, Unicoop Cultural compta amb un equip de professionals que fa balanç mensualment de la seva tasca davant la Junta Rectora de la cooperativa.

Llegiu-ne més

Entitats col·laboradores

El Teatre de l'Aurora compta amb el suport de diverses empreses, entitats col·laboradores i institucions que fan possible la programació professional estable de la sala.

Llegiu-ne més