Teatre de l'Aurora

Llibertat presos polítics

Divendres, 21.09.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Programació
Teatre de l'Aurora - Programació

METRINOVA

 

METRINOVA VOL. 2

 

El quartet Metrinova amb el bateria igualadí Ildefons Alonso. (c) Plana Pey

 

El músic igualadí Ildefons Alonso lidera aquest quartet de jazz que presenta a Igualada el seu segon treball discogràfic.

 

El ritme és un element molt potent per atraure l'atenció. El temps, dosificat estratègicament, pot estirar el fil de l'inconscient i deixar aflorar idees que estan esperant per sorgir però que necessiten que els deixin una mica d'espai per treure el cap i omplir de riquesa vivencial qualsevol experiència.

 

Amb aquesta premissa, el bateria igualadí Ildefons Alonso presenta la segona entrega del seu projecte creatiu Metrinova, on cada peça evoca un paisatge mental. Les seves composicions són quasi-cançons a les que només els falta la lletra, on Lucas Martínez (saxo), Dani Comas (guitarra), Roger Santacana (teclats) i Ildefons Alonso (bateria) dialoguen per revelar-nos cada un dels racons d'aquestes imatges emotives.

 

Ildefons Alonso actualment toca la bateria amb El Petit de Cal Eril i estudia un màster de Jazz i composició a la Royal Academy of Music a Londres, on resideix i desenvolupa la seva activitat com a bateria de jazz.

 

 

Música: Ildefons Alonso / Intèrprets: Lucas Martínez (saxo), Dani Comas (guitarra), Roger Santacana (teclats) i Ildefons Alonso (bateria)


11 MARÇ

Diumenge a les 19 h

 

CICLE * MÚSICA DE PRIMERA FILA

MÚSICA

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Durada: 1 hora i 15 minuts

Preu: 10 € / 8 €

 

COMPRAR ENTRADES

 

MÉS INFORMACIÓ

www.ildefonsalonso.com

 

SI T'AGRADA AQUEST ESPECTACLE, POTSER T'INTERESSARÀ...

ÀRIES DE RESERVAT
NEUS PERIS
BE GOD IS

 

IMATGES DE L'ESPECTACLE