Teatre de l'Aurora

Llibertat presos polítics

Dissabte, 22.09.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Programació
Teatre de l'Aurora - Programació

¿QUÉ FUE DE ANDRÉS VILLARROSA?

 

LA BACANAL

 

'¿Qué fue de Andrés Villarrosa?' de Marc Rosich i amb Oriol Genís

 

Un divertit espectacle de cabaret musical a cavall entre la realitat i la ficció, entre "l'España cañi" i el "divertimento". El director Marc Rosich i l'actor Oriol Genís s'alien per recuperar a Andrés Villarrosa, "el cantante melódico de trémolo metódico".

 

Diu la llegenda urbana que a la Barcelona olímpica va triomfar -durant 15 dies- un personatge a la Bodega Bohemia del Raval. Era Andrés Villarrosa, "el cantante melódico de trémolo metódico". Diuen els entesos que Villarrosa encara viu entre nosaltres i que, vint anys després, ha tret el perruquí del calaix, les jaquetes llampants de l'armari, el seu radiocassette i les cintes de benzinera rònegues per oferir al respectable les seves cançons emblema que mai el van fer famós.

 

A Les Golfes de l'Aurora esperarem (arribarà a l'hora?) a aquest mestre del cabaret, en una proposta dirigida per Marc Rosich basada en una idea original de l'actor Oriol Genís. ¿Qué fue de Andrés Villarrosa? és un divertit espectacle de cabaret musical a cavall entre la realitat i la ficció, entre l'España cañí i el divertimento.

 

 

Idea original: Oriol Genís / Dramatúrgia i direcció: Marc Rosich / Intèrpret: Andrés Villarrosa / Direcció musical: Óscar Machancoses / Producció: La Bacanal


27 ABRIL

Divendres a les 21 h

 

CICLE * LES GOLFES

CABARET

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Durada: 1 hora i 30 minuts

Preu: 12 € / 10 €

Lloc: Sala Les Golfes

 

COMPRAR ENTRADES

 

ACTIVITAT PARAL·LELA

Trobada amb la companyia en finalitzar la funció

 

SI T'AGRADA AQUEST ESPECTACLE, POTSER T'INTERESSARÀ...

ENTRE EL TABÚ I LO SAGRAT
ÀRIES DE RESERVAT
BE GOD IS

 

IMATGES DE L'ESPECTACLE