Teatre de l'Aurora

Llibertat presos polítics

Divendres, 21.09.2018

RSS

Facebook Twitter YouTube issuu Contacte

 
 
Inici: Programació
Teatre de l'Aurora - Programació

OTHELLO

 

DE WILLIAM SHAKESPEARE

LES ANTONIETES TEATRE

 

'Othello' amb Les Antonietes Teatre

 

Un gran clàssic de William Shakespeare a càrrec d'una de les millors companyies catalanes del moment. A Igualada abans d'estrenar-se a Barcelona.

 

Otel·lo, general de l'exèrcit de la república de Venècia, i Desdèmona, filla del senador Brabancio, s'enamoren i es casen en secret. Iago, un dels lloctinents d'Otel·lo, mogut per l'odi que sent cap a ell, intenta provocar la seva gelosia fent-li creure que la seva esposa li és infidel amb Cassio, el seu lleial tinent. Víctima de las seva terrible gelosia, Otel·lo acaba matant Desdèmona i després, en descobrir que tot ha estat un engany del malvat Iago, es suïcida.

 

Othello és una de les grans obres escrites per William Shakespeare. Igual que Romeu i Julieta són sinònim universal de l'Amor, el personatge d'Otel·lo s'ha convertit en el símbol d'un altre sentiment que afecta tots els humans, independentment de la seva raça, gènere o origen: la Gelosia.

 

Les Antonietes Teatre han aconseguit molt de ressò en el panorama teatral català gràcies a les adaptacions de clàssics com Vània o Un tramvia anomenat desig, que vam veure a l'Aurora amb èxit de públic. Aquest cop adapten un dels grans clàssics del teatre universal sota la batuta d'Oriol Tarrasón. Othello es veurà a Igualada abans d'estrenar-se a Barcelona.

 

 

Direcció: Oriol Tarrasón / Intèrprets: Annabel Castan, Òscar Intente i Arnau Puig / Escenografia: Les Antonietes / Il·luminació: Iñaki Garz / Vestuari: Les Antonietes / Treball de cos: Fàtima Campos / Disseny: Assad Kassab / Producció executiva: Raül Perales


11/12/13 MAIG

Divendres i dissabte a les 21 h

Diumenge a les 19 h

 Espectacle abonable

TEATRE

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Durada: 1 hora i 20 minuts

Preu: 15 € / 12 €

 

COMPRAR ENTRADES

 

MÉS INFORMACIÓ

www.lesantonietesteatre.com

 

ACTIVITAT PARAL·LELA

Trobada amb la companyia en finalitzar la funció de divendres

 

SI T'AGRADA AQUEST ESPECTACLE, POTSER T'INTERESSARÀ...

AÜC. EL SO DE LES ESQUERDES
ANNA
EL COLOR DE LA LLUM
MORT A LES CUNETES